Followers

Monday, June 2, 2008

guitar lesson,

azrin gegar rumah aku harini. pukul 10 pagi dah dtg. ye aku x mande lagi. lantaak arr! haha wasnt expecting ayang to come. but i miss her!! thanx to azrin for bringing her along. i missed u guys tonss! (: *hugss*

incase u were wondering, guitar lesson? harhar. yea. pagi tadi tetibe aku bukak kelas guitar FREE utk dorg. haha. i played stop and stare by one republic. rase nye sebab lagu tu senang nak main kott dorg pun suruh aku ajar. ayang yang tak penah tau lagu tu pun tetibe je suka n terus nak blaja. haha. best je.

played few songs and ayang sing along. masa aku main lagu spider tu ayang sebok carik lirik lepas tu aku malas nak layan n tros stop main. HAHA! sorry sayang! it was fun (: azrin played few songs too but it seems that i dont really noe all the songs except for sephia. is it? haha. currently searching for sephia and dan chords btw. by sheila on 7. haha budo je baru nak blaja -.-

here are some pics. video of me playing the guitar pun ada but azrin tak bagi post sebab dia yg tukang nyanyi!! hahaha! taakpe aku pun taknak post. AGAGA!

punye la susah nak denga minah ni main. paksa kow2 baru bleh.
elelele malu2 plak. yea ayang pun reti main tau.
dont underestimate her. haha.

finally aku mande!!hehe.

then pegi naling jap. makaan.

group piccie for the dayy. hah. i love u guys.

btw ayang look sooooo cute in this.
mcm perempuan. HAHA!
haha thats about it. then i'm off to taman jaya. amek kakak aku yg baru balik dari kuantan. aku sendiri taktau nape dia suruh aku p amek dia kat sane. mcm tak tau jalan balik je. haha! sampai nak balik rumah sendiri pun kena escort. tsk tsk. sedih. AGAGA! okayy im done. c u in my next post (:

2 comments:

azrin said...

eceyh.. guitar lesson kunon.. pergh! title x ble go dou.

nyway,no wonder u always get A in writing.. ko pandai mengarang cite kan.. otak aku "telur ayam"

safarafa safari said...

mengarang abah kau.
ni crappie post kau tau.
still aku rindu kau.
next week dtg rumah aku bwk ayg n kopok lekor lagiiii!!