Followers

Wednesday, July 9, 2008

eihh cam kimaaak,

bodo la kau ni..
aku beci betul dgn copycats.
sumpaah!
blog aku ngn blog dia dah jadik sejibik sejiban bodoh!
takde idea takyah la buat blogg!
BABIII!!!!!

ohh hello.
haha im still in lendu.
so far things are working purrrrfectlyyy finee :DD
i love life in uitm.
tipu la kalau cakap aku tak rindu pj :((
sumpah rindu cam gila.
tapi dok sini pun best gak.
member agak ramai ahh..

first few weeks mmg cam gampang.
hahaha tapi skang dah get to noe senior cam best lak enn.
HAHA.

my love life - complicated.
eventho sham and i kat tempat yg sama, aku jarang gila jumpa dia.
kitorg kelas lain.
koko pun lain :(
msg pun dah jarang gila sbb kolej dia asyik buat aktiviti je.
siyes.
masa kitorg jauh jauh lagi selalu contact dari skang.
i miss youu :(

friends, i miss youu guys like gila.
dtg la lendu jumpa aku :((((

1 comment:

muhammad nur fudhayl said...
This comment has been removed by the author.