Followers

Friday, October 3, 2008

selamat hari raya,

ello frens! sorry for not updating. anyways, SELAMAT HARI RAYA KAWAN KAWAN! nak singget! :DD

been busy so xde updates utk life kat uitm. sorry. but will update few pictures if i feel like it XP

just got back from batu pahat. ehek. ari jumaat aritu aku balik pj from lendu. lepas tu ari sabtu aku g kuantan amek fifi. lepas tu ari ahad balik pj balik. lepas tu hari selasa balik batu pahat. lepas tu harini (hari jumaat) balik pj balik. esok balik kuantan hanta fifi balik. hari ahad baru balik lendu.

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sangat pack dan memenatkan KOT!! haha. tapi xde hal. yg penting raya taon ni BEST GILA! :DD

so aku balik johor (batu pahat la tuu) hari selasa. ok, honestly, aku x penah rasa suasana nak raya mcm bakar lemang ramai2, anyam ketupat, masak rendang, buat kuih raya. mmg siyess aku ckp, aku x penah lalui semua tu. walaupun aku x penah rasa nak raya mcm org lain, tapi family aku tetap best! bila kazen ramai2 dah dtg, kitorg gather n buat puak. gelak gelak. tgk tv sampai malam, main uno (paling takleh blah, first time aku kalah dgn dorg -_-'), kacau anak anak sedare kitorg. mmg best laa. heh.

then pagi raya semua guys pegi semayang. girls semua siap2 laa kan. bila boys da balik, kitorg bergambar dgn family. syokkkk! :D

few random pictures we took before the formal pictures ;)

baby haikal yang hensem gilaaaa! :0
sisters (:
ze cousin, ze bestfriend!
li lot api padam (:

agak agak sempat tangkap,
razak's familia :D
+ our mama chu (;
1/4 of our family. trust me there's MOREE!
favouritesss! (: hani is the only girl in this family. kene buli dgn abg abg dia. hee.
the boys. heee (:
hee. then raya kedua, mcm biasa pagi tu kitorg pegi main bowling. mmg tradisi every year, setiap kali raya kedua, kitorg mesti g main bowling. no pictures masa tu sebab aku busy gila main bowlinggg n berjaya mendapat tempat kedua. heh (sumpah aku x hebat tapi haritu tetibe je TERhebat kejap. agagaga)
ok. mlm raya kedua tu plak mmg family aku akan buat dinner kat hotel. mcm biasa la, makan makan, karaoke ramai2 sampai suara xde, mmg fun. here are some piccies (:

sumpah ini satu kebetulan!!!! wasnt expecting them to wear the same kinda outfit weyhh!! mcm waiter/waitresses pon ada!!!
againnnnn BABY HAIKAAAAAAALLL!!!! :DDD
hani bunny
awis.

waiting for our dinner (: mlm tu mmg best. aku kene bahan kaw2 ngn semua org sebab pkai baju sama ngn hana n fir. lepas tu kitorg 3 org x pasal2 kene nyanyi kat depan mcm band sbb pkai baju sama. agagaga lawakss. oww well. lagi satu kenangan dgn KHAS (:
then today (hari raya ketiga) aku sudah pulang ke rahmatullah (kepala hotak kau berjambul!). hee aku sudah pulang ke rumah. home sweet home. tapi sgt sgt menedih kan kerana x sampai satu hari, aku sudah ingin meninggal kan tanah pj. esok sudah mahu ke kuantan dan kemudian balik ke neraka jahanam (lendu HAHAHA!!!) xpe la. redha je la..
ha yg tgh baca tu, jgn baca je, duit raya nya mana????

2 comments:

Muhammad Asyraf said...

haha, some kind of interesting raya you have, sara. =p

and that bowling tradition, cool giler~! wish me & ma' cousins have that kinda tradition too. ~_~

anyway, nak duit raya?? haa, come to my open house kalau nak. ;p u got the invitation already, up to sara na ke tanak. ;)


-ash.ashie @ ASHiE

Muhammad Asyraf said...

haha, some kind of interesting raya you have, sara. =p

and that bowling tradition, cool giler~! wish me & ma' cousins have that kinda tradition too. ~_~

anyway, nak duit raya?? haa, come to my open house kalau nak. ;p u got the invitation already, up to sara na ke tanak. ;)


-ash.ashie @ ASHiE