Followers

Monday, October 20, 2008

specially dedicated to you,

saya sayang awak mcm nak mati. mungkin saya banyak sgt buat awak sakit hati tapi tu tak bermaksud saya dah tak suka kat awak lagi. jangan risau, walau apa pun yang terjadik, saya tetap sayang kat awak (: thanks for the awesome 3years 5months we've been together and trust me, i'll treasure every moment. kalau ada jodoh kita jumpa lagi, hope so (:

1 comment:

penanya (?) said...

helllooo sara kacak~

kenal siapa aku???

sayangilah dia sepenuh hati.. dan berjaga2 lah akan kesakitan.. cewah!

-nazaterokterok-