Followers

Tuesday, December 23, 2008

meet djoji,

haha. this is djoji (with silent d ;p) tried out and played around with djoji td. dalam proses nak memblaja la nih. haha. semalam pegi dinner dekat chilis mid valley. it has been ages since aku mkn kat sana. last was before aku masuk uitm kot. woaahh. six months tak pekena triple play. agaga.

and guess what? semalam aku nampak JAMIL! (my neo) ;(( sedih dou jamil dah kene jual. tah sape la owner die skang. smlm aku nmpk jamil macam nak nangis jee. ye aa. cantik je die parking kat depan mid. aku dalam kete bapak aku dah mcm hape je. wuwu. takpe la. tggu je la kete baru. sedih betul! ;((

just recieved a call from mussadiq. wakaka rindu plak kat mamat tuh. ngee ;p register subject? tah pebende tah. nnt2 la aku pk. hee ;)

harinii aku pegi shopping! mid lagii -_-' whoot whoot! memandang kan tiada siapa yang sudi nak klua ngn aku, aku heret sham suruh dtg jugaak! wakakakkakaakka. oo and aku pegi jumpa lulu tobeng. nguguu rindu kat lulu! muah muah! hee :D rindu kawan kawan uitm jgaak. banyak banyak!

shopping macam gila bai. ni naseb baik la perut aku sakit kalau tak, habis kot duit aku tadi. agaga.

pegi makan pizza. sedaaaap. lepas tu sakit perut. b.o.d.o.h. btw shaam rambut kau buruk la skang. ngahahahahahahahahahahah!

then jalan jalan beli baju 4 helai kauu. andd aku berjaya beli baju kotak kotak yg aku idam kn ngee ;DD dgr tu acab. lepas tu perut aku boleh berdangdut plak kaan. so aku pun terpaksa membalik kan diri aku sebab ada date dengan jambon. wakakakakakaka.

lululubankidonk, pegi jalan ngn kengkawan die plak. hee kawan kawan die nicee je friendlyy. farah dgn lagi 3 aku x knal. agaga. tapi oke jee ;) sayang kau orang lah ;))
lagi 6 hari untuk pulang ke kampus. ayuh ke sekolah! :DD


3 comments:

zee said...

besh nye shopping...n besh nyer jmpe tobeng.... :( hueeeehuuueeaaaaaaa...

addahhhhh said...

hi djoji. canon sy tkde nama. =)

Farah said...

eh,bestla lagu kat blog u.