Followers

Monday, December 1, 2008

tak faham,

aku x faham la ngn org zaman skang. kadang kadang bila igt balik sedih pun ade. first of all, why guys tak boleh just stick to one girl? wajib ke curang ahh? tak patut kot. dah girlfriend kau tu punye la setia kat kau, kau bleyy buat taik plak kat die. ape masalah kau ah? ape lagi yg tak cukup kat girlfriend kau tu? lain la kalau girlfriend kau tu miang, gatal dan sewaktu dengan nye, kau nak curang ke, pegi jahanam la. girlfriend kau tu sayang gileee kott kat kau. apsal la kau buat die camni. haishh.

and aku paling sedih bile tgk kawan girlfriend tu sendiri yg flirt dgn boyfriend die. omg. cant she see how much she loves that guy? setiap hari die cerite kat kawan die yg die sayaaaaanggg boyfriend die, boyfriend die the best, boyfriend die ni boyfriend die tu seolah olah die sorg je ade boyfriend, puja boyfriend die everydayy, but at the end of the day, that person yang let her down. oh godd. tolong la. perlu ke layan. haishh lagi -_-'

of coz, nobody's perfect. im just pissed. thats all. kepada mereka, hargai je lah ape yang korg ade. kesian kat budak ni. adui adui ;(

1 comment:

EyQa said...

yupppp!!!!!!!
u mmg betul!!!!!
i agree dgn evry single thing yg u tulis...
ape ke bodux la guys zaman skrg...
paling i tak tahan bila a guy ni da ada gf, n gf dia punya bagai nak rak syg kat dia n dia sndri penah janji nak tggu n jaga girl ni smpai bila2, dia yg berambos awal2 tinggalkan pmpn tu sbb pacar lama kambali..mcm siallll!!!!!!!

guys zmn skrg mmglah! hee!