Followers

Tuesday, January 27, 2009

hellogoodbye,

currently in kuantaaan pahangg. cousin kawen soo pegi la tgk. seronok mmg seronok. tggu aku balik pj kang aku update la pasal wedding tu. mls plak aku ;p
first dayy tahlil pakai pink. ya ampunn sumpah terpaksa tabah kan diri pkai pink dou. dah macam biskut rocky perisa strawberry aku haritu. buat muka tebal je pakai baju kurung warna pink sebab baju kurung lain semua tggl kat melaka. yg bawak balik pun baju kurung putih biru. haa tu nasib baik bawak kalau tak pakai telekung je la pegi rumah org kawen. wakakakakaka!
baru nak berjinak jinak dengan suasana, esok dah kene balik pj. tak saba pun ada sebena nye. wawongg! jadik anak ayah since ayah sudah tidak ke office lagi o yeah o yeahh! hahaaha.

3 comments:

faqiha said...

haha x suke pink keh?heh

ra|nbOw said...

wahahha. sweet pe pakai pink! =D
owhhhh. ayah da x keje? best nyerh! huhu. kuantan which part? sis bnyk fmly d kuantan =]

sara kacak said...

bukan tak suka tapi hodoh gila bila pkai pink haha.

ooo kuantan tu kampung tapi bersepah rumah cousin kat sane. tapi kampung kat tok sira.