Followers

Friday, January 23, 2009

red raya,

selamat tahun baru cinaa. gong xi fa caii. ehh bila ek? aku tak tau bila so aku wish je la awal awal ;) heheh. btw, I'M HOMEEEEE!!!! finally!!!! blerghhh!!! namo alek lendu!!! namo namo!!! huhu!! boleh tak quit blaja? aiyoyaii. tamo sambong dah. nak kawen cepat cepat! wakakakakaka!!!

reached home around 6 something. ntah. dari lendu pukul 4.30. di jemput oleh bapa tercinta. andd guess what, ayah sudah retired!!! T.T oww hott damnn! today hari last ayah kat office and pasni, no more working daddy :s tak bleyy mintak benda ngarot ngarot ag wuwuwu T.T

so manyy things happened few weeks back. mcm yg dah dipercerita kan, ppkp yg sgt busok, tasek session dgn kawan kawan, yamchaa session dengan senioritaa, lepak lepaak dengan duddin aka dude, hangout dengan senior graphic andd my girlfriends yaww. best gilaa. other than that, NOPE! life sucks!

kentut kuat kuattt! BOOM!

1 comment:

penanya (?) said...

bapak yang berpencen tak kuat marah.