Followers

Friday, April 24, 2009

library,

cukup ngan tajuk, aku dah gelak.
HAHAHAHAHA.
ok dah.

minggu ni, tajuk utama, library.
ok, mesti korang pelik.
pejadah aku nak pergi library.
exam aku hanya ada 3 paper.
english, ugama andd sejarah.
yang lain smua final project.
ngee :DD

tapi kami, sara dan lulu, selaku pelajar AD yang berwawasan,
teruskan perjuangan, mempelajari subject yg digemari,
ATH155 - history of islamic art.
zZzZzZzZz.

digemari ke??? blerghh.
aku mmg dari tingkatan 1, dari bangku skola,
TAK SUKA SEJARAH!!!
pk hensem sangat ke sejarah ni aku nak hafal2?
kalau muka sejarah ni mcm jude law xpe gak!
lempang kangg! eeeee.

pusing kiri pusing kanan
depan belakang
atas bawah
sekor budak AD pun xde kat library.

miera : mcm pelik je budak AD dtg library.

wahahah. kami ni seolah olah pelajar berjaya.
hahah. masuk pintu library je ada cahaya menyinari muka kami.
rupa rupanya lampu neon yg rosak di sebalik pintu.
ingat kan cahaya keimanan. HAHA!

hari rabu pergi dari pukul 1 - 5 ptg.
harini (jumaat) up skett! 10.30 pagi (pagi ye anak anak) hingga lanjut pukul 5 jugak.
baaahhhhkkk!!! hebat bukan? hmmph.
harini diker pun join.
tapi balik awal. -hampeh.

okayy, will update more soon. bye.

p/s : ngantok. gila.

2 comments:

~cik manis~ said...

gd luck sara!
i pn hate sejarah.
tp x sngke at last i amik history sbgai minor i jugak :((


*hope nnt i x ngaja sej la nnt

Rashid said...

benci sejarah???? adehh...a