Followers

Monday, June 1, 2009

paddle pop,

first thing first, siapa cakap chelsea loser, dah boleh bungkus muka korang dengan plastik sampah. takde? bia aku sponsor :D HAHAHA! ok dah.

"...should i smile because we're friends or cry because that is all we will ever be?"
ayehh donno lah. apeape pun, life goes on kan? tak kesah lah. i dont deserve him anyway. ngeh ngeh ngehhh (:




i made this dude cried today. i feel so guilty that i want to eatttt! im sorry. i didnt mean to. maybe u shouldnt have called. i was in a veryy 'moon coming' mood dude. seriously. haha moon coming? thats new ;p sorraaaayhhhhhh okay?



ohh heee hiiii (: kenapa paddle pop? sebab aku sedang menikmati satu batang paddle pop rainbow. ngehhh lama tak makan. ouh ouh pagi tadi makan ice cream traffic lite yg mat kool tu. GAAAAH! rinduu. dulu bapak la besa ice cream tu skang dah makin kecik. bodo. tapi suka colour dieeee! merah, kuning and hijau! (:



anotherr sorry msg to arniesha. blame owner rumah sewa ayang okay bukan aku! abg rumah sewa, KAU BODO! kau telah memecah belah kan hubungan persahabatan kami. HAHA! gileeee i know. takpe aku ada lagi satu bulan kat pj so lai lai lai, im always available (:



yesterday, recieved a call from a friend, not necessary to state her name here, saying that there's this girl, takpuas hati ngan aku.



"...hekelaaaah si sara tu, biasa biasa je. bukan lawa pun. budak budak gila. i lagi layak."

haha. kelakar la. and the worst part is, she's a senior. senior tapi kepala kookoo? ngaaaaah malas nak kesah. just to make things clear, i have nothing to do with anybody now okay?



lagiiii satu, aku paling tak suka org pggl aku SI sara. hallo? ko ingat aku ni ape? si belangg. si manja. si popo. nak letak letak SI kat depan nama aku. lempang kang! bapak aku letak nama sara takde si si kat depan okay? bole faham? ngaaaaah. talk crap, think i care?



p/s : nasib baik si. kalau sang sara? HAHA! lawak. ok tak.

4 comments:

ra|nbOw said...

senior gedik je tuh.
uneducated ppl. or educated ppl with no common sense~

sara kacak said...

ayeeehhhh trueee.
dah la sara tak kenal budak tu.
tibe tibeeee je!

penanya (?) said...

apa lagi girls~ fight fight fight!

sara kacak said...

tak minat dou nak gado gado.
macam budak kecik.
haha