Followers

Saturday, June 27, 2009

haha hehe haha ho,

love me, hate me, say what u want about me. HAHA.



dapat minum coke mcdonalds harini. pehhh. burpp.
ha ah tu mcdonalds kat oldtown. abudenn??

belakang rumah aku ada bunga api skang. ape event? raya cina lambat lagi kan? hoho. (tu pun nak bgtau)

harini aku bertekak lagi dengan sham. haihh penat lah nak bergaduh dengan kau. esokesok je la kalau nak marahmarah pun. simpan dulu, aku takde mood harini. haihh -.-'


so what's on my mind today?

harini aku online myspace (macam biasa). first of all aku bukak page lulu sebab dia ada gambar baru. bukakbukak, aku gelak sampai gulingguling atas katil. sebab apa? dia bantai letak lagu puji pujian by raihan as profile song. TAKNAK KALAH DOEE KAUU! HAHAHAHAHA!

mcdonalds. frenchfries and coke. yummy (:

unpack barang. bilik aku tak ubah macam roti kirai.




yeahh baby. suami nampak confirm carik lain. apedehal? aku pun carik lain. HAHA ;p

lepas unpack, nak kena pack balik for third semester. bila fikir pasal next semester, i bet its going to be another hectic year. i mean, as we grow up, even small things pun boleh jadik hal besar. ish.

orang kata, bila kita dah besar, kita mature and boleh handle things on our own. tapi bagi aku, lagi aku membesar, lagi aku act macam budak kecik. tengok aa, kemas bilik pun malas -.-

another thing yang bermain dalam fikiran aku, aku ni tak ubah macam lelaki ke?

i watch football. yeah go chelsea (haha sempat lagi)

i play guitar.

i listen to hardcore music.

i listen to rock music.

i dont like pink.

i dont wear handbags and i dont shop for heels.

i dont wear make up (yet)

but i tune to beyonce and britney spears at times. hoyeah babyy! ;p

atas sebabsebab diatas, orang label aku macam jantan? hallo? parents aku tak pernah complain langsung pasal interest aku. lagulagu and cd cd yang aku dengar semua bapak aku yang belikan. dia tak bising pun. aku nak belajar music pun parents aku tak pernah halang. bajubaju yang aku pakai pun mak aku takpernah complain. aku bising dalam rumah pasang lagu kuatkuat mak ayah aku takpernah nak marah. yang kau susah hati kenapa bai?

so what? that doesnt make me a bad person kan? u might think aku ni kasar or whatsoever but deep down aku ni pemalu and sopan santun orangnya. WAKAKAKAKKA! gelak la puaspuas.

mana ada, bagi yang tak kenal aku tu, mulut jaga la. aku macam orang lain jugak. dah minat aku kat bendabenda camni. bukan aku sorang je macam ni. ramai lagi perempuan lain kat luar tu have the exact interest as me. habistu kalau dah budak tu macam tu, dia tomboy la? hmmph.

dah tu je yang aku nak cakap harini. bye.

p/s : i know you want me, you know i want you (angkat kening kiri sambil goyang inul)

4 comments:

P.i.a.N ™ said...

hah!tak kisah dou kaw macam mane..owang laen kengkadang b0ng0k gak.jenis yang tak paham.penyepak jep!
pe2 pung, celsi hebat! lawa jersi tuh! hahah..!

sara kacak said...

hoh! tau xpe. nyirap sial. leh bantai ckp aku ni cam jantan. sampei ati. aku suka lelaki weyy hahaha

zee said...

sape y ckp sara mcm jantan nih..heyyyy...kena dok 1bilik bru taw laaa sara ni cmne...lemah lembut taw...betul2 sara suke LELAKI...heeee...betul x sara??

sara kacak said...

haha betul tu zee. lelakiiiii banyak banyak kasiii HAHA! takleh blah dahtu tamak pulak. agaga. sara sopan kan? ngeeee :D