Followers

Wednesday, July 1, 2009

eyebags are beg mata,

hello fellow mellow :D hari ini sangat frustrating. kenapa?

1. i couldnt get any sleep last night. aku masuk bilik, tutup lampu pukul 2 pagi. aku end up tido pukul 8 pagi. i repeat. 8 pagii! jetlag lagi weyhh T.T

2. i was texting azrin mase tu, pukul 5 pagi, die tak tido lagi. tak perasan, tengah msg msg, kdit habis. maderrrr! ):

3. dah la aku tido pukul 8 pagi kan, pukul 10 bapak aku kejut ajak keluar. lunch. haiyaaaaaa. tapi it was my bad, semalam lagi bapak aku cakap nak lunch dekat luar harini. bongok aku pegi tido lambat. 2 jam jee weyy dapat tido T.T tapi im used to it. kat melaka ada sampai 2 hari tak tido. best.

4. things couldnt get any worst, dah la aku ngantuk, pening kepala boleh pulak SAKIT PERUTTT!!! macam cibaikiaa tak? out of all days, harini la sesungut nak datang ):

5. eyebags are beg mata. nah tengok ni (:

eyebags pun eyebags la. i want world peace. ahaks! (:

tapi the whole lunch thing was okay. we headed to klcc for chilis. anual lunch before kadek and i balik college. haihh ):

mak was a little moody lah tadi cuz dia tak dapat shopping. aiyaak. tak puas lagi tu shopping kat oxford street.

kelahap. haha. ke pelahap ek? tah mana mana la.


ayah macam biasa, nak maintain badan, makan salad je. hoho ;D

hokayyy back to the frustrating part.
6. balikbalik, 3 nombor tak kenal, msg and misscall aku banyakbanyak kali. and ada satu msg said 'aku bencinta kau.' first of all, what the eff is bencinta? aku siap bukak kamus carik perkataan ni okay. tapi tak jumpa. hampeh. is it a new word? hmmph. ketinggalan aku ni. sumpah aku benci nombo aku skang. im changing my number soon! sueyy nombo ni! ): fishhhhh!
7. i ran out of roti. kaum hawa fahamfaham la apa maksud aku! stupidddd!
8. dah tu, nak tido la kan, ada laaaagiiii yang telipontelipon akuuu! hamekk kau, aku off fon sampai mampos!
9. bangunbangun kena pack barang ):

10. last but not least, phone aku rosak lagiiiii! HAHAHAHAHHAHAHA!
best tak hikayat hidup malang aku ni? agagaga.
sumpah aku terasa macam aku disumpah harini. everything aku buat, semua tak kena. hmmph.
adakah ini sebab 20sen yang aku ambik tepi tongsampah jiran aku tempoh hari? wuwu T.T
dahla, bye ):
p/s : jumaat ni balik melaka. hi budakbudak part1 HAHA! :D

10 comments:

herfa nadira said...

hahahahahaha
.sumpah klaka kisah sara hari ini.nanty balik melaka mata panda lg n dsaksikn ngn bdk2 18thn y xtahu gerakgeri mereka.n da besh part is dera bdk2 2 kn.bencinta itu mayb gabungan ayat benci dan juga cinta y mnerangkn aku benci dan cinta sama kau.haaa?mungkinla kowt.
okeyh da xtahu merepek apa ini.
haaa selamat kembali ke melaka!

sara kacak said...

kelakar? waa sara merana. ahaks. but now its all good. im done packing. tak sabar jumpa budak hingusan hahahaha

shakinah said...

heh.
20 sen tu aku punya doo!
patut aku cari nak beli eskem tak jumpe.
sara pencilokk
:P

sara kacak said...

hahahaah siod jee. kau jiran aku ke weyy? asal aku tak pernah nampak aku weyy. pe lagi, jom aa lepak taman kat bawah tu! haha

shakinah said...

taman yang dulu kita selalu lepak kalo ponteng tuisyen bahasa tamil tu eh?
ade lagi ey taman tu?
okeh okeh.
nanti kita lepak tau.
kau belanja aku eskem pop.
kau kan utang 20 aku tu.
tau tau

sara kacak said...

ape barang eskem! aku blanja roti canai kat mamak sebelah taman tu. pehh mamak tu pnye roti, terbaik dari ladang weyy! ngee :D

Intan QAMARHANI said...

bencinta tu, benci+cinta=bencinta.
phm?
haha. tajuk lgu faizal tahir la tuuu.

sara kacak said...

hoho ye la intaan. dah ada org bgtau dah tadi. haha ketinggalan je aku ni ): wakakaka

herfa nadira said...

owh lagu kew?
haahahha seriuz maen teka jew..

sara kacak said...

yeah its a song. blerghh same je kte ni taktau haha