Followers

Monday, August 31, 2009

nasib badan,

apa perasaan korang,
bila korang dah lama gila tak contact ex korang,
and then one day, korang tergerak hati nak tanya khabar ex korang,
tapi tak dapat contact.

and the next day, ada orang bagitau korang yang ex korang dah takde.
as in, dah takde kat dunia.
sedih kan? ):

and apa perasaan korang, bila korang dah couple since part 1,
sampai part 6,
keluar diploma, pasangan korang dah nak kahwin dengan orang lain?

waaaaaaaaargghhh sedih nyaaaa!
AKU HAMPIR NANGIS );

lulu cakap, apa perasaan korang kalau dah 2 bulan tak jumpa boyfriend korang?
HAHAHAHA! (nak jugak interframe)

p/s : piaaaannn, aku tau kau suka ;p

2 comments:

zee said...

perasaan tu tak boleh nak bgtau dengan perkataan..kan??

P.i.a.N ™ said...

lalalala...