Followers

Wednesday, January 6, 2010

oo ee oo aah aah,

hi!

(aku dah kata aku ni tinggi sebenarnya, tak percaya. ngeh ngeh!)


its been awhile right?
i know.
been busy with classes and stuff.
was really getting into the spirit of 2010.
although i dont enjoy it that much.

back to me.

class sangat laah tak pack sem ni!
selasa satu kelas.
rabu satu kelas.
khamis pun satu kelas.
tapi gedik gila la kan, out of all day, jumaat kelas pack until 4.30.
dengki kan? baaahhh!
jarang balik laa sem ni.

tak boleh jadik PBSM dah,
Persatuan Balik Setiap Minggu.
bhaha! sengal je (:

so far so good.
class makin sikit orang since most of the girls continue degree terus.
dah dapat group for my project this semester.

sara, lilo, eqa, najib and kitol.

ok laa. tukar sikit, sham dah tak group ngan kitorang.
susah dah nak suruh beli macam macam. aishh.
haha. alaaa chill lahh, just kidding! (:

ohh nak cakap pasal hostel pulak!
kan ckap ada ramai junior masuk level kat hostel aku.
ahaa, semalam sesi suai kenal.
malam ni sesi bulibuli.
WHOOTWHOOT! ;p


"wahai gadisgadis part1 yang jelitawan, ramlah, markonah dan nagoya nak tido dulu. korang pun pegy tido je la ehh. esok pukul 10pm keatas, korang datang bilik ni, pakai comelcomel, kita berkenalan satu malaysia ok? salam!"


p/s : makan dulu sebelum datang untuk mengelak kan apa apa kesan sampingan. bhaha!

kitorang tampal benda ni dekat depan pintu since junior kena ambik tandatangan kitorang.
yelaa, kata pun suai kenal, mesti la nak mesramesra kan??

takpe, konah baik orang nya.
siapa konah? aku laa. ngee! :D

ramlah (lulu) dan nagoya (nadia) pun turut serta dengan benda ni.
so, aku update pasal ni later on aite.
for now, nak mandi, nak pegy makann!
auw auw auww! :D

bye!

p/s : missing everyone back in pj ):

3 comments:

faraOfafa said...

eh eh sara! cepat update okay. nak tau ape cte kesah bulibuli ni.

[s][u][e] said...

nice nme..~~konah,nagoya..??
huhu..t u kna cpt update taw sal raging2 2!!huhu..
excited 2 hear dat one..~~ngee~~!!

Marya Hana . said...

heh. sara nak beramah mesra ngan junior la.
kalau akak. tak kuasa makkkk.!
malas malas..
x mesra alam pon..
kikikiki.