Followers

Wednesday, February 17, 2010

blast from the past,

hello people.

my smile for today (:
so, smilee :D

seriously, what is it with boys and their ex girlfriends? boleh bagitau takk??


.....
krukk krukk.

takde jawapan?
hmm. takpelah.

aku sangat tak boleh blah semenjak dua menjak tiga menjak ni.
haha. kakyai jumpa aku haritu,
"ni ape ni sara, macam perempuan lah sekarang, mana hardcore? haha."

hardcore tak hardcore sangat la.
hati ropol ropol plak. haha.
eishh amende tah aku ni.

ok blog sangat emo lately. sumpah tak suka.
koyak kan koyak kan.
shretttt (bunyik koyak laa. ish)
haha.

blog without pictures bores the hell out of me.
so ape kata aku upload random pictures from my camera. ehehh.




satu si oh so panas merah.
satu si tali dua belas.
yang hitam legam tu budin, favourite selepas bidin.
satu lagi yamaha tali enam tapi dah tinggal lima. haha.
last but not least, MY BABY! (:

ok bilik aku dah macam stor pulak semua pun nak simpan kat sini kan.
mentangmentang aku dah menjadi warga negeri melaka.
ewah ewah, bilik aku jadik mangsa.
hmm.

out of all, one one belongs to sara kacak.
bidin of course.

yang lain mesti lah bapak yang punya kan. huu.

somehow aku rasa aku dapat interest bapak aku.
he likes art, dalam adik beradik, im the only one yang berkecimpung (is that how u spell it?) dalam seni.
he likes music, dalam adik beradik im the only one yang involve in music.

tapi in sense of music, he doesnt like what i listen to.
dah berapa kali pulak kena complain dengan dia bilik aku punya lagu memeningkan kepala beliau.
haha.

football? takpayah cakap laa!
everytime he come and see me at melaka,
"sara, chelsea loser la. hehehh."
padahal aku tak sempat salam pun lagi kott!
time man utd kalah, senyap pulak dia. haha.

and dia selalu text aku malammalam nak bagitau result terbaru.
since i cant watch football kat blok.
everyone was too busy watching drama melayu aduhaiii.

ok back to guitars, any new songs korang nak share dengan aku?
aku bosan cuti cuti ni.
nak main drum lah, boleh tak awak? hee :D

tapi kan, drummer underlust hot la siott! ;p
tettt! :D

ok lah mau birambus. bye!

p/s : need more mineral water please. oh wait, nak teh o ais lah. haha.

9 comments:

didi meor said...

dalam hatiii ada taman..
daa smpai stagee sara jdi girl2 kott.. tetttttt... :)
mgkn hardcore kat certain2 org kott.

benjo said...

drummer je ke.
guitarist dia ?
hahahah

sara kacak said...

hardcore masih dalam jiwa lahh didi. taman dalam hati je. jiwa ngan hati lain. haha.

akram, ok laa boleh la kalau kau nak jugak. haha

Laila said...

weng weng! dont worries. u still SARA KACAK. ropol pon ropol lah! wahaha.

wow wow gitar2! haishhh! curi sume ah.

sara kacak said...

haha kak yai kita hardcore sama sama tapi hati tetap jiwang kadang kadang kan b? HAHA! ahaa, nanti belikan dollah guitar baru aite! (:

zai said...

nk chord lagu boys like girls tak ?
:)

sara kacak said...

dah tau dah (:

Laila said...

dah belikan die gitar nak belikan agi. byk cekadak die.! kak yai minta ganjaran die belikan umah banglo sebuah satu! heh! ingat gitar tu free ke! wahahahahah!

sara kacak said...

ehehehh berkira pulak tu! beli guitar setitik, mintak banglo sebelanga! ish ish! ngahaha