Followers

Sunday, March 7, 2010

live lfe cool,

hello.

dah bersawang dah blog aku ni haa.
seminggu dah aku buat bodoh je.
sorry, minggu ni aku tak balik pj.
sedihh T.T

pictures from last week,



belilah henpon cap kuda laut jamaica,

favouritee!!!
nadia : erk, mahu mencari pengganti (:
sara : ok, call u back later eh, haha (zee cakap, ayat yang dorang kerapp dengar aku cakap. haha.)
lulu : warkk aku lapar laa!
zee : one two three, peacee! :D

paling comel la ni?


gandingan monyet kesayangan (:

kitorang bosan gilee kot haritu entah kenapa la.
sem ni masingmasing macam tak struggle macam sem lepas.
belum lagi kot.
entah.



recent updates:
lulu nadia dan aku dah pegy jusco baru kat melaka tu! :D

personally aku cakap, boring!
haha mungkin sebab baru lagi kot.
tapi nadia dengan lulu shopping bagai nak rak.
sampai nak patahpatah tulang kaki aku.

aku plak tak boleh nak cucuk duit haritu.
taktau kenapa.
memang takde rezeki aku nak shopping lah kot.
sedih gila.
apa yang aku mampu beli adalah tshirt 19ringgit gambar monyet tu (:

ahaa, kitorang beli tshirt yang sama,
lulu tikus,
nadia ayam,
aku monyet :D

memang sesuai, kan kan? ;p

hmmph,
apeape pun, minggu lepas i had fun with my karipaps (:
walaupun minggu lepas aku takdapat balik jumpa gundikgundik aku.
tapi cukup la ada karipapkaripap aku kat sini (:

ok ni aku nak mengamuk kejap.
sekarang pukul 10 pagi hari isnin.
and im blogging.

sepatutnya aku ada kelas pukul 8.30 pagi tadi.
dengan jaya nya la aku bangun, megah kan diri untuk hadir ke kelas.
sampai kelas tepat pukul 8.30 tapi sekor pun takde.
tibatiba menjadi kebanggaan pulak orang pertama yang sampai kelas.
sebab muka aku ni tak pernah sampai kelas awalawal.

tunggu punya tunggu, pukul 8.45 pun baru 5 orang yang datang.
tu pun semua perempuan.
ruparupanya, class cancel!
TAK KELAKAR DOEE!

yang peliknya, semua budak lelaki tau, semua budak perempuan taktau!
kuih ketayap gulung betull!
sumpah aku bengang kott!
cite dia dah la kelas pagi, aku mengantuk tau takk??

haihh ni la nasib kaum hawa kelas dadg4b.
pandaipandai sendiri nak hidup.
tah laa, panass!

hmmph. ok aku dah boleh sambung waktu ketiduran aku.
marah ni, mungkin lepas aku tidur aku boleh kembali ke rupa bentuk asal.
k la, bye!

p/s : jangan la gender baiyes sangat, tak kelakar doee buat macam ni.

1 comment:

Marya Hana . said...

korang ni macam enjoy gile arh belaja..:)
hehe.

sis nak satu baju 2!
macam menarek je..
tenok ade x.?
hee.