Followers

Friday, April 9, 2010

its alright, its okay,

hi (:



so lets just say, my life just turned upside down.
aku dibebankan dengan masalah yang datang bergolek golek macam ayam golek.
tapi takpe. aku sabar.
aku bukan seorang yang penyabar.
tapi aku rasa dah sampai masa aku belajar untuk control temper aku (:
temper ye, bukan tempe.

bilangan ahli 'belia benci sara' sudah mula meningkat.
aku taktau laa apa salah aku sampai ada yang tak puas hati dengan kehadiran aku.
mungkin aku selalu muncul dalam mimpi ngeri diorang sampai diorang tengok aku pun jadik benci. haa. takdehal lah.

makin hari makin tak faham dengan kerenah masyarakat zaman sekarang.
taksuka taksuka, tapi sukaaa menyakitkan hati masingmasing.
apa lah salah nya, kalau tak suka tu, buat taktau, buat bodoh, buat bongok.
tak susah kan?? aku rasa perbuatan 'buat bodoh' tu la perkara paling senang nak buat.
kan kan?

sebagai contoh, adalah senior ni, senior ok.
sedia maklum, dia lagi tua dari aku (:
menggunakan facebook untuk tempat kau kutuk mengutuk. caci mencaci.
button 'add as friend' bukan untuk menunjukkan yang kau tu famous ada ramai kawan.
so apa guna kau add aku kat friends list kau, lepastu private message aku, cakap benda bukanbukan pasal aku.
apa cerita tu bro?
jap jap, bro ke berok??

hahakk! tak kisah la. kau dah besar.
dah boleh fikir sendiri.
lagipun apa kau dapat cakap bendabenda macamtu kat aku.
bukan boleh bawak degree pun bila kau dah berambus nanti (:

tapi aku macam berkenan pulak dengan perangai sesetangah orang ni.
cakap bulatbulat yang dia tak suka, end of story.
sungguh profesional! :D
thanks, aku boleh back off. nice knowing you guys (:

to those yang ada tak puas hati dengan aku, terasa dengan mulut aku yang lancaaanggg ni,
from the bottom of my heart, im sorry.
ye, aku tau harini bukan hari raya.
tapi serously, im sorry for what i've said, for what i've done.

ok dah, tutup buku. 2009-2010 has been the most difficult years i had to go through.
sara, jom bukak buku baru? (:

ok lah, nak siap, balik pj minggu ni!
bus pukul 5.45.
sekarang pukul 4 and aku tak mandi and pack bag lagi!

byeeeeeeeeeeee!

p/s : terima kasih tolong belikan tiket bus (: ilekk aa bro! gua ganti duit lu nanti. jumpa gua face to face k. HAHA! ok aku dan mereka sahaja yang akan faham (:

9 comments:

ida said...

betul tue..
dont make fun of others..yg u dont know maybe will become ur fren.

Eqa Azhari said...

they just dont know how to respect people babe. lu ilek je bro. gua ade. pegy mampos la ngan org yg benci ko tu.aku suke je ko. aww aww. rawrr... hahaha.

sara kacak said...

haa you got tha right ida (:

ahaks. aku tengah ilekk la ni bro. dah la. aku dah malas nak fikir pasal benda ni. bukak buku baru. skang concentrate final projects je. esok aku ada kereta satu hari untuk aku sorangsorang wehh! :D

Eqa Azhari said...

okay. lets open the new chapter of our life. the old chapter. syuh syuh.

wah. bagos2. papehal ko kol aku. mane la tau ko lupe ape nak buat ke kan. ho yeah. kte all out weh.

thira said...

wah. sumpah suka babbab buat taktau tu. kan senang buat tak tau je. kes aku pulak, kata je dia tak pedulik tak ambik port tak kisah tapiii... dok sebok mengutuk mengata mencaci and paling best dok stalk aku doe! hahaha.. susah orang camni.

sara kacak said...

yerr wehh tautakpe. kes aku pulak, tiba tiba, out of sudden, aku tak pernah tau pun dia ni wujud. tiba tiba datang msg aku cakap macam macam pasal aku. yang paling kelakar, siap add aku kat facebook dulu tu. mangkuk.

Marya Hana . said...

bro ke...?
alahai. malunye.lelaki pon sebok nak jage tepi kaen org ke.
(T_T) sepatotnye lelaki kan suke chill..

stalker mmg suke menyakitkan hati.
maybe kadang2 dalam hati die.
die kagom dengan kita ^_^
relax sara. ta kacau bontot die pon. bia die yg perasan and becekau lah die sorang2 dalam fesbuk tu.
talk 2 da hand.~ derrrr..

sara kacak said...

tu aa pasal. bro kot. kalau perempuan boleh maafkan lagi. haha. tapi ape ape je la. bajet best je padahal sara tak penah tau pun dia wujud kat itm tu. ahaks. stalkers can go die lahh! haha :D

Marya Hana . said...

ic.
die mesti x popular. tu yg xdirasekan kehadiran die dalam uitm 2..

:D kesian. mencarik publisiti murahan. main sound2 org kejenye.