Followers

Thursday, June 3, 2010

pe'el biar molek,

memang sesuai la tu untuk aku.
haishh.

harini dapat jugak aku jumpa kembar lain mak lain ayah aku.
kenapa kembar?
hee aku dengan lulu atau nama glamour beliau, dayat ni lahir sama haribulanbintangdanmatahari.
masa mula mula kenal dulu, masyaallah, macam jumpa aku lagi sekor.
sebijik je perangai. HAHA!

pagi pagi lagi aku dah bangun semangat nak jumpa dayat ni.
ye aa nak dekat sebulan dah aku tak jumpa dia.
mana boleh centu. sangap beb. HAHA! :p

jumpa dayat kat ktm petaling.
kalau nak tau ktm petaling tu sumpah mati wehh.
tapi macam biasa lah, bila aku featuring hidayat, kami gandingan ideal.
suara kitorang apaakk la kuat gelak macam !@#$%^&* doee!
anjing kat sana pun terkecet kencet dengar kitorang punya suara.
yahaha. lawak punya anjing cekelat.

head down to mid valley hanya kerana ianya mudah lagi produktif.
jumpa levelmate, shida, bekerja sebagai promoter nestle BLISS.
thanks bagi kitorang minum free bercawan cawan. haha.

had lunch at teppanyaki.
after lunch jalan jalan.
clueless taktau nak buat apa.
mula mula nak main game arcade tapi aku macam nak karok.
since aku belum pernah karok dengan dayat (:


AGAGAGA! gambar tengah paling terbaik.
pegy gardens, straight to redbox.
aku tak pasal apply membership card.
tapi okay la murah sikit.
so ze cousin ze bestfriend and kakdek, if u're reading this, nak karok sila lah ajak saya! :DD

melalak macam orang gila.
tambahan dayat nak release tension, haa amek kau paramore satu album kitorang balun!
suara hilang entah ke mana!
the best part was kitorang nyanyi lagu lagu lama macam n'sync, backstreet boys, siap menari menari steps dorang lagi.
haha niceee!

2.30 - 6.00.
taknak jahanam jugak suara kitorang.
stop pukul 5.
pening kepala menjerit.
5.30 aku chow balik pj.
dayat chow pegy kl kutip kakak dia.

semua cerita panas keluar betul betul fresh dari oven!
daripada yang lawak, yang bodoh, yang sedih, semua lah!

sayang sekali ikan dan phara fuad tidak dapat menghadirkan diri. nak ajak si raja tapii.. ye aa, dia mana sudi nak lepak ngan orang macam kita kan yun kan? ): hmmphh.

thanks for the date dayat.
nanti kita buat lagi k? (:

bye!

p/s : bosan keluar berdua? siapa cakap! kalau aku dengan dayat la, duduk berdua dalam bilik pun dah cukup. haa! fikir lainnn :D

9 comments:

zee said...

bilerr lerr ni?? tak rogerr hello hello pn..

zee said...

bilerr lerr ni?? tak rogerr hello hello pn..

nurul hidayat zainal said...

ngiaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!
burok cam munyet muka akuuu!!
lagi2 gambo tengahh!!
siod je kaw kannn!!!
ahahahah!
zee,ni tadi laa.heee
weh,thnx tau sudi lpk ngn aku yg tak hot nii!
:)
lebiu :)

Eqa Azhari said...

alaaaaaaaaaaa.. mane lak tak sudi. aku nak sangat but my mum tu la ssh sket. sorry beb. sorry sangat sangat. aku nakk kua.. T__T

sara kacak said...

zee bukan kat rembau kahh?? hmm. tadi la zee. hikk. kalau zee ada zee lagi aa. huru hara terus kot. haa.

okai wehh nanti kita buat lagi k. BEST GILA! suara takde doee!

alahh yelahh bila ngan aku je takleh laa apa la. yelaa. aku tak hot enn. haa.

Eqa Azhari said...

mane lak. takpe takpe nnt aku akan merancang untuk kua ngan kau. i promise u. (aku pun tak hott ok.)

Marya Hana . said...

uik. karok kuat. ! kompem boleh pukol mas idayu .. ~


zee. kem salam kek omak motuo den. kek ghombau tu haa. hakhak .. :D

sara kacak said...

ohoh mas idayu, mas putih, mas merah semua pun bolehhh! :DD

zee said...

zee kt kl lg la time ni...1week zee ade kt sane taw.. hukhuk...

kak marya : huhuhu..selalu sgt lalu dpn umah mak mertua akk...nnt zee kmslm yo...
hahahhaa