Followers

Saturday, July 10, 2010

no matter what, we'll be forever as one,

pernah tak orang bagitau korang,
'u are allowed to have more than one best friend.' ?

although its hard.
macam aku.
aku di bahagikan dengan dua life.
satu life kat uitm melaka, satu lagi life in petaling jaya.

my friends in uitm and my friends in pj are different.
sangat lain.
tapi tak bermaksud itu adalah sesuatu yang buruk.
sumpah aku sayang dorang, the way they are.
tiada penyesalan, no doubt (:

yesterday me and the housemates excluding zee and fafa, but in addition of mardhiah :p
keluar pegy jimbaa.
last minute decision sebab kitorang clueless gilaa, taktau nak buat apa kat rumah semalam.
halo halo makcik penyewa rumah kitorang tu sebab selain menyewa rumah, dia juga membuat perkhidmatan sewa kereta.
selain itu beliau juga menjalankan pelbagai aktiviti sampingan seperti menjual nasi lemak dan sebagai nya.
wah wah promote siakk, famous makcik ni seketika :pp


kereta datang pukul 5.30 petang semalam betul betul depan rumah.
around 6 oclock, chow.

destinasi pertama jusco baru.
aku taktau apa nama tempat tu dari dia baru bukak sampai sekarang aku panggil dia jusco baru.
walaupun dorang dah lama bukak.
hehh.

sampai sampaaaaaiii je raji nak makan!
uwaahhh raji nii!
had our dinner at pizza hut.
pukul 7pm -__________-" (muka petak)
hee rajii jangan maraahhh :p


pizza hut jadi riuh gila dengan ada nya muka kitorang.
sebelum kitorang jejak kat kedai tu, sumpah mati wehh.
senyappp je.


sesi penghabisan wang yang agak drastik telah berlaku semalam.
al maklumlahh, budak budak ni dah masuk duit pt kaann.
yang aku ni tengokkk je la dorang beli,
aku dah boleh sedar diri dah yang aku ni tak berapa nak ada duit sangat la kann.
haha!

lepas jusco, kitorang chow pegy jonker walk pulak.
aiyehh pack wehh.
malam sabtu kan.
nak jalan pun tak senang.
tapi barang barang sumpah comel.
gelang and rantai best best, muraaahh pulak tu (:

after jonker, rasa macam badigol punya haus.
head down to dataran pahlawan for some teh tarik! (:
(padahal mardhiah sorang je minum teh tarik) :p
ahaha. biasa la, bila malam, ramai laa lelaki bertandang kat kedai mamak kann.
agak kurang selesa lagi lagi bawak mardhiah pulak kan HAHA!!!!
soo kitorang minum minum and challo!

perempuan perempuan sekalian, thanks, u girls made my day.
although the main point kitorang keluar ni was to see our best friend, lulu, smileee (:
we miss u lulu.
hopefully kau happy ngan kitorang.
apa apa pun terjadi, kitorang tetap sayang kau.
senyum ok! (:

BURNNNNNNN!!!
ahahaha aku telah menghabiskan pure 100 bucks dengan membeli barangan seperti sekeping seluar tido kotak kotak warna PINKKK!! HAHA.
selipar jonker walk yang comel lote.
lanyard untuk kunci rumah dan kunci *batuk* kereta *batuk* HAHA.
ayah, hope u're reading this :p
the whole house beli face mask kat elianto sebab kitorang nak buat facial esok.
malam untuk gedik ya'wll euw euww! :p

*majalah solusi tidak lain tidak bukan kepunyaan mardhiah, alhamdulillah :pp
hee mardhiahh, peace peace!

daaaann jeng jeng jeng!
barisan otai otai leher.
tau tak ini apa?
ini card matrix holder!
ahahah comel kann??
si lulu dengan raji dah lama beli, maka lulu dengan jaya nya memaksa aku dan nadia beli seketul untuk kitorang pulak.
dan yang paling seram, AKU PUNYA WARNA PINKKKKKK!!!
haha baru aku perasan benda aku beli banyak warna pink ohh.
sejak bila ni saraaaaaa! =.=

sampai rumah pukul 12 lebih.
alhamdulillah everything selamat.
overall it was a blast.
kongratulasi kepada lulu kerana cara pemanduan anda sangat bagus.
tak sia jpj kasi kau lesen :pp

ok lahh.
penat ,menaip, aku blah dulu.
chow.

p/s : ikan, kalau kau baca ini, usah gentar, usah risau, kitorang kat sini jaga yun. ok? (:

3 comments:

Marya Hana . said...

sara bestnya ! :))
PTPTN masok katekan.....

* jelous ! PT kene buat lagi sekali
utk degree T.T

sara kacak said...

haha dorang best la sis. sara tengok je. menyesal tak ambik pt.wuwuw T.T haha

zee said...
This comment has been removed by the author.