Followers

Saturday, October 2, 2010

bukan hari raya, tapi minta maaf,

(picture taken by dayat, otw pulang dari baling bola boling)

so here's a peace sign to everybody.
kepada mereka yang tak puas hati dengan aku.
kepada meraka yang terasa hati dengan aku.
kepada mereka yang kecik hati dengan aku.
kepada mereka yang iri hati dengan aku.

PEACE (:

aku tau, sem ni RAMAI sangat yang tak puas hati dengan aku.
aku pun tak tau lah apesal kan.

kadang kadang benda kecik pun nak mengutuk benda bukan bukan.
kadang kadang aku tak sedar aku buat orang terasa.
kadang kadang ada orang takde otak so suka cakap campur aduk goreng rebus kukus buat cerita entah apa apa pasal aku.

entah apesal,
maybe perangai aku yang tak berapa nak elok sangat ni buat orang tak suka kat aku kot? (eceh sedar tu, haha)
haa yelahh, yang buruk buruk semua aku, yang baik baik semua kau (:
tapi sejujurnya, aku minta maaf.

aku macam dah matang sikit kot sekarang ni?
everything happened for a reason. kan?
biar laa apa orang nak cakap pasal aku.
biar laa apa orang nak buat kat aku.
janji aku happy dengan cara aku.

dulu aku pernah cakap, orang buat baik, kita balas baik, orang buat jahat, kita balas lagi jahat.
no no no! (gaya lisa surihani)
sekarang ni aku macam nak positive sikit.
so just sit back, relax, and enjoy the ride.
that means life in this case (:

one thing's for sure ;

(:

ahaa malas lah nak fikir.
kepada mereka yang terlibat, i truly am sorry.
lagi lagi dah nak final ni, hati busuk busuk nak pegy mana?
come on, life bukan forever.
kalau tak sempat nak minta maaf macam mana ye daakk?

SORRY "FRIENDS" (:


p/s : haa dah lama sangat tak update, dapat update sekali tiga! :D

5 comments:

Marya Hana . said...

hati ni yg kite cari :)
tahniah ..

Eqa Azhari said...

si tamak yang dah kurus. sampai 3 sekali update.

everything happened for reasons.

:)

sorry if aku pernah menyakiti hatimu wahai sayang.

sara kacak said...

banyak lagi yang perlu di baiki sis marya. tapi pelan pelan kayuh (:

haha alhamdulillah bertambah tambah orang cakap aku dah kurus. amin amin :D its ok, semua orang buat mistake.

benjo said...

kau boleh saman sebab guna no no no tanpa kebenaran

sara kacak said...

alahh chill aa brader. wa sentuh awek lu sikit je, tak banyak pun. haha ok gelikk.