Followers

Tuesday, November 16, 2010

haters are just stalkers with no brain,

sebelum aku mulakan post ni, aku nak senyum dulu.

ok dah.
kenapa aku senyum?
sebab senyum kan satu sedekah. nah aku sedekah lagi senyum kat korang.
:) heee aku suka buat smiley :) :) :) annoying? ok.

dalam pada masa yang sama, ada juga orang yang dengki.
entah kenapa.
bukan nya aku kacau hidup siapa siapa.
lain la kalau aku kalau aku kacau laki orang ke, gy bakar rumah orang ke.
yela kalau orang tak puas hati kan?

"heh.... lanchau ar lu..."
familiar?
kepada 'anonymous' yang berbesar hati untuk baca belog aku lepastu comment macamni, thanks :)

kau ada hak nak cakap macamtu.
belog aku adalah bahan bacaan umum.
maka sesiapa pun boleh bagi pendapat masing masing.
kalau aku tak suka orang comment macamtu, baik aku private je belog aku kan?
:) i choose not to.

feel free to drop by whenever you have the time.
thank you for letting me know that u actually cared about my life.
IM SO TOUCHED! :')

end of this bull. lets get back to me!
(since ini belog aku, of course cerita pasal aku. aku perasan bagus? lahh, tempat aku pulak, suka hati aku la :) )
sekali sekala nak perasan bagus, asyik kau je. hee.

so i had my 2nd birthday celebration in nilai, rumah mama chu! (auntie aku la)
aku pun taktau kenapa tak buat kat pj je.
maybe sebab benda ni chu yang organize.
so let it be, best jugak!

lulu came!
alang alang celebrate sekali laa :)

food was amazinggg! sate, spaghetti, macaroni bakar, cake, caramel, pudding, fruits gaaahhh apa lagi apa.
semua ada! thanks chu! :)

kembar aku! :)
aku sendiri yang pegy jumpa bapak dia suruh dia datang jugak.
i want her to be there with me.

after seeing lulu's dad, cuba teka aku jumpa siapa?
ehem ehem. dah tau la tu.
haha, aku jumpa mak ameen!
ngee :D cikgu aisyah comel.
never expect such warm welcome she gave me, im so touched (again i am).
although i've let her son down so many times but still, dia greet aku with a smile (and hugs too o.O) hee :p

ok dahh, so ameen was there too! :)

part of the list ♥ !
thanks, both of you :)


wouldnt be complete if takde funny pictures.
haha. so yeah.
i was happy even though azrin niesha ayang wasnt there.
next meet up session gonna see my gundikkkk! whoots!

anywayss, it rained heavily that day.
so balik tu ameen yang drive back to pj.
aku tak suka drive masa hujan. zzz.
maghrib macamtu baru sampai rumah.
sadly ameen and lulu had to go back to andalas T.T

byee, thanks datang! :)

aku tak kisah la apa orang nak cakap.
aku macam tak faham kenapa tahun ni macam ramai orang tak puas hati ngan aku.
aku tak pernah pun kacau hidup siapa siapa. sigh.
pape pun aku tak kisah.

aku takde la alim sangat. sembahyang pun kadang kadang tertinggal jugak (bukan bangga tapi jujur)
tapi aku tak pernah mengharapkan yang buruk buruk kat orang lain.

kau nak kata aku lanchau ke, nak fuck fuck aku ke, okayyy :)
thank yousss!
everybody makes mistakes kan?
i guess mistakes yang aku buat tu kott buat orang tak puas hati.
alalala okayy sorry ehh? :)

lulu, be strong. aku ada dengan kau susah senang kita sama sama.
kita dah janji kan? ;)

done! BYE!

p/s : tak suka tengok? tak suka baca? sakit hati? tu ada button X warna merah kat atas belah kanan tu. tekan je la. ape susah.

16 comments:

Marya Hana . said...

makcik stalker, die jeles ngan sara kot.
sbb sara cantek ! wah~

Anonymous said...

Bo0
p0KerFace !

sara kacak said...

haha kelakar kan sis marya? loser gila. kesian T.T

yeke anonymous? siapa pokerface? kau? haha

Anonymous said...

cam sial je!sape yg mulut pundek yg cakap kau lanchau ha sara?
si mangkuk anonymous tu ke wehh?
hoi bodoh kalau kau dah habis hebat na lanchau lanchau kawan aku,pahal tak berani na tunjuk diri kau haa?pahal na anonymous anonymous bagai?loser gila kau!

nurul hidayat zainal said...

cam sial je!sape yg mulut pundek yg cakap kau lanchau ha sara?
si mangkuk anonymous tu ke wehh?
hoi bodoh kalau kau dah habis hebat na lanchau lanchau kawan aku,pahal tak berani na tunjuk diri kau haa?pahal na anonymous anonymous bagai?loser gila kau!

YAI said...
This comment has been removed by the author.
YAI said...

Orang loser memang selalu akan mendengki kite sara.
Ape kite buat sume di slh ertikan.
just be urself and ignore the bullshit.
ok. ! LY!

sara kacak said...

haha tu aa tu. kesian. takut kot. sebabtu letak as anonymous je. aku tak faham kenapa. apa yang dia tak puas hati sangat ngan aku pun aku taktau. zzz. biar la lulu. loser lepastu takde life, jadi sebegitu T.T

yeap kak yai! SOKONG! dia jeles kot dengan life sara. bukan nak berlagak yang life sara ni best ke apa tapi apehal nak persoalkan kan? tiba tiba lanchau bagai. adohh childish. tsk tsk.

Eqa Azhari said...

kruuukkk. ape cerita ini? ceng ceng ceng. macam best je. kurang hajo sape cakap kau begitu. meh sini bior aku cili mulut die.

Anonymous said...

errr..saye pon anonymous juga..
ala..ape ni..
rosak makhluk anonymous mcm sy..
sampai hati..
sedih ni..
sedih gile..

Anonymous said...

aku pun malas nak sign in so aku guna nama anonymous je. haihh anonymous anonymous sekalian, kenapa tak puas hati sangat? chill lah. k its a free world, korang nak cakap apa ke buat apa ke lantak korang aa kan? tapi jangan rasa diri tu maju sangat sampai nak down kan orang macam tu okayy? peace :)
-sara

Anonymous said...

so mcm tu..jom kite buat group anonymous seduina..kte mengutuk n mengeji kat blog org lain..jomjomjom

sara kacak said...

JOM! HAHAHA! seronok jugak tu ek? jom try!

shakinah said...

anon jeles, tu je. dia tak dapat apa yang kau dapat. dia tak ada apa yang kau ada.

kesian kau anon. heh.

sara kacak said...

huhu gitu la gamak nya shakinah. tapi ramai lagi orang ada lebih dari aku, gy la semak kat hidup dorang T.T

Marya Hana . said...

erk. lepas ni nak comment blog sara pakai "anonymous" ..

terase misteri nusantara lah ! :)