Followers

Saturday, January 8, 2011

hai saya sara, saya freak, k bye,

apa cerita blog ni? macam dah di tinggal kan.
adeh sumpah malas gila nak update since class dah start.
jumpa kawan kawan, MALAS!

kelas sem ni 3 hari je.
isnin professional practice.
rabu 3d animation.
khamis major discipline.

tapi isnin mostly takde kelas.
so meaning aku akan kerap balik la nampak nya (ataupun kerja? hmm)
tapi minggu ni tak balik, tapi tengok la kalau rajin esok aku balik, rabu datang sini balik.
hahaha.

sebab,




duit banyak habis keluar memuaskan nafsu makan gahaha.
tak senonoh masing masing ni ha.
entah apa nak jadi.

semalam masa tengah tido lulu kejut cakap ada orang TNB datang nak jumpa aku.
(almaklumlah rumah sewa kitorang baru je kena potong elektrik haritu, thanks k makcik?)
aku pun dengan muka mamai hodoh ghelung jenguk tepi pintu.
tengok tengok BOTAK HEAD DATANG!!! :DD

aww sho shweet :') datang tak bagitau, elok sangat perangai. heh
dan yang paling memeranjatkan, kitorang pakai baju SAMA!
kebetulan gilaaaa! adehh dah macamn kembar siam terpisah T.T

lovinnnn our matching baseball shirts :')
hehe malam tu lepak melaka sahaja macam biasa, mana lagi nak pegy?
bawak botak head makan asam pedas claypot woohoo!

harini lunch date dengan botak head kat KFC alor gajah.
kira paling up la kat situ kan? haha pun bolehh.
then botak head had to leave? :'(
takpe la, see u again sayong!

terima kasih kepada 3 ekor ni sebab membontot je aku gy mana mana heheh.
kalau aku tak cukup 50 sen nak bayar char kuey teow nyum nyum kelemak, dorang tolong pinjamkan.
sweet kan diorang? gehh.

ok la. dah taktau nak blog apa nowadays.
sem ni will be my hardcore semester sebab semua credit hour macam gila.
yela, 3 subjects je.
kalau dapat B pun CGPA boleh turun.
so chiao my friends!

p/s : happy happy jugak. tapi ada je kuncu kuncu yang buat aku termenyampah dengan diorang -____-"

3 comments:

Eqa Azhari said...

muka aku tiada. wuwuwuwuwu..

LuLu said...

i rasa kan, tak sah takde gmbar makanan kan? semua post ada je mknn yg menggugatkan iman i! org da la nk diet ni :D

Anonymous said...

Kalau tak kisah nak tanya ni....
mana beli baseball shirt?? hehe