Followers

Saturday, March 19, 2011

the chronicles of ameen hakim,

1.
video

*mind my stupid laughing voice. i laugh like mad cow sorry.

2.
video

*kalau bisa gwe mau lou botak sebijik macam owner kedai air kelapa tu. mentang mentang jual kelapa, kepala pun macam kelapa. brrr.

3.
video

yeap, that's practically what we do whenever we meet.
tak kisah apa orang nak cakap pasal kitorang, at least we're being ourselves.
(i can be myself when im with him, thats the best part about this relationship)
see, he never fails to make me laugh. thats why i love him :')



Dear, Ameen Hakim . HAPPY 21st BIRTHDAY! yesss, i tau, im not the first person to wish u. tapi apa apa la. yang penting, u sihat walafiat and happy always with your beloved family and friends. i tak mampu nak belikan integra type r vtec yang u mintak tu. nak beli yang mainan pun belum tentu lepas. apa yang i boleh bagi is just doakan kebahagiaan u, kesihatan u. yang lain serah kan pada Allah. let Him do the rest. u're finally 21, dah big boy dah. no more hanky panky, tapi kalau nak hanky panky jangan lupa ajak i hehe. take good care of yourself whenever im not around u. pandai pandai jaga diri ok. apa apa pun, thank you for being there for me, through ups and downs, through thick and thin, for better or worse. u're the best (after my dad), hands down. i love u, enough said :') have a wonderful birthday b.

p/s : gambar u membesar takde. daripada baby terus panjang lonjong gitu hehe. yang penting, hairstyle setiap bulan tukar! HAHA :* lefchu! :)

No comments: