Followers

Monday, August 18, 2008

sukol (sukan kolej),

aritu kitorg ada pembukaan sukan kolej. so every blok di tugas kn utk bagi semangat kat blok masing2. mcm tu laa. hah aku sendiri pun x paham ape tujuan dorg buat bende ni. tapi mmg fun jgak la mlm tu. terpekik pekik mcm org gila. syok. nak cte aku malas plak nk type. tgk gamba je la ehh.

ni mase kitorg turun from blok kitorg. haha kitorg paling best sebab tgga batu caves tu trade mark kolej kitorg :DD
hee (:
dak dak havoc blok ni. huuhaa.
muka kitorg lagi. lulu ngn eqa. yg blakang tu nurul ngn mas. elele sham ske la tuu.

budak budak pom pom. hoho!
lebih kurang camni la. haha nak kata cheer, bukan, nak kata choir lagi la bukan. HAHA. x tau la ape. haha tapi malam tu happening gler sebab smua kolej turun buat persembahan. best gila.

utk blok laki plak, lebih kurang cam kita la tapi basically laki buat hakka (is that how they spell it?) ala yg mcm dlm rugby, yg gambate gambate tu. haha. sham duduk blok jebat. one thing about jebat is dorg ada tradisi dorg sendiri so mlm tu, blok jebat pnye plaing best. akak photo tu pun amek gamba blok jebat je.

mlm tu plak sham jadik maskot, so dia kat depan skali, pe lagi, smua gamba pun ada muka dia. haha.

haha spot sham? leher dia ade kain oren tu. wahaha mcm hape je. wakakakakkaa!!


dorg punye blok semangat gila. best laa. blok lain pun best jgak tapi ade yg mcm tah pape je. agagaga. malam tu aku da xde suara sampai nk pengsan jerit jerit.

then sukol pun start. aku main futsal, sham main rugby. seronok jgak la. stiap mlm aku g tgk org main volley, takraw, kadang2 aku g tgk sham main rugby. sham je x penah tgk aku main futsal. hahaha. pape laa.

x silap aku sukol da abes da and jebat menang kot? ntaaahhh. nanye aku x amek port sgt pun bende bende ni. tapi dah kata duduk asrama, nak xnk kene tau jgak -_-' penat dou. stiap ari ada activity padehal assignment byk gila tertangguh. alrite gtg then. huahua. choww (:

2 comments:

bicarasamaawan said...

wow!
best!!!
aktiviti mengisi kekosongan hati.
heehe
:)

shila ali said...

muka sham memang tak boleh blah gilaaa !
best gila nak masuk uuuuuu! :O