Followers

Sunday, October 26, 2008

so far,

aku belajar macam2 dlm course ni tapi yg paling mencabar mmg subject drawing la. sebab aku pnye drawing byk kali kene kutuk n kene reject HAHA! pape pun aku try buat yg terbaik (aceyhh ayat poyo sial) n ni la benda2 yg aku buat so far.

contour.









measurement. PALING SUSAH! korg tgk mcm senang kan? tapi procedure dia, kene tutup sebalah mata n ukur benda kat dpn pkai pencil then LUKIS! measure ok. bukan sketching! heh.





charcoal drawing. kulit kayu.





wet and dry media. daun. hahahahahaha kene reject tapi aku submit je wakakaka.





org lain pnye. hebat kan? ish ish.





final project. strawberry. syok dou lukis n colour benda2 camni bila lecturer puji. hahaha!
thats about it. see u in my next update. chiow.



2 comments:

syam said...

wah...
cm terer jer melukis...
pasnier bleh ar skyjuice suh lukis potreit skyjuice...
t skyjuice blanje minum warm water....
wakakakakaka....

dAkBaiK said...

chatekk :thumbUP: :)