Followers

Thursday, November 6, 2008

grocery shopping,

haritu kitorg bapaak bosann! so kitorg pon igt nak g bli jajan byk byk byk. tau kitorg g mana? g TESCO! bababa naek bas plak tuh! gempak dou! masa tu aku, nadiya lulu n sham yg pegi.

mula mula sham tanak pegi. pastu tetibe sebok plak nak ikot! sebookkk! hehe.
lepas tu, dan dan plak ujaaaann!! time kitorg tanak kua x ujan plak. lepas kitorg siap je ujan lebAAAAt. so kitorg tggu la kejap.

dengan payong renda2 x hengat! hahahaha. bila da renyai renyai kitorg gerak g bustop depan.
then sham came. kesian dia. da la blok dia ngn blok aku agak jauh. so dia ada sikit basah laa. hahaha. sket jee. ok then ktorg jalan g bustop. tggu bus. naek bus mcm rollercoaster! pheww. sampai alo gajah naek bus g melaka sentral. berzaman gak nak tggu -_-'
smapai2 melaka sentral, tros g makaaan! MCD! favouritesssss.




comel kaaan? haha baju paling xnk kalah. we are the champions konon! CHAITTT! semalam kalah jugaaak! boo boo! hahaha. then from melaka sentral kitorg jalan g tesco! whoot whoot!


hahhaaha masa kat jejantas tu mcm2 kitorg buat. gelak kuat2 la lompat2 laa. sham yg memula malu pon join jgak. haha.
then kitorg pon sampai la kat tesco. haha rambang mata kot ktorg semua nak bli. hahhaa.
lulu ngn nadiya mcm budak kecik kott. kat tempat mainan2 tu jgak dorg pegi. haha.

ngahaha konon je. padehal x beli pon. baru baru baru padahal barang nye x baru sgt pun. tah pape jee.




tgk muka sham!!! HAHAHAHAHAHHA!!!


PRINGLESSS DAN SOTONGGG (:


eheeehhh comel la tu? ngaaa buntut lulu ngn nadiya lagi comel kottt hoho!!


dorg kecik bleh la cte nak masok lam trolley. haku ni, blom sempat masuk lam trolley dah roboh kot??

beli beliii. hahahahaha.
then lepas da bli jajan ape smua, kitorg g kat mknn mentah plak. ye2 je padahal bukan bleh masak memasak pon kat sane. saje nak nyemaaak. tah pape je.

nadiya jumpa pokepon aka makhluk bumi. hahaha kitorg je fhm. x pe la. kahkahkah.



lulu dgn kaki ayam favouriteee dia. yg blakang, no comment?heh.


dan aku, payudara ayam! HAHAHAHA! ko la kotor lulu!



bibik!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA!!!!
lepas kitorg amek amek gamba kan, tetibe ada pacik guard dtg kat ktorg.
"adik, kat sini taleh amek gamba eh??" HAHAHHAA!!!!!!!!
berdekah douu! seb baik dia x sound kuat2. bodo gila. dah beribu gamba kitorg snap baru nak tego! bahahahahaha.
paastu kitorg smua g bayar. dah bayar2 smua, tetibe nampak cotton candy kat kedai lua tuu. pe lagii...
aku purple, lulu biru n nadiya cam biasa la pinkk (:
kitorg nak buat yg see no evil pe smua tu tapi meraban raban je buat. ahahahaha.


kesian bibik kene tolak trolleyy. alala x pe bukan selalu kan kan? hahaha.

hehehe then kitorg pon balik. masa tu seronok gila sebab first time shopping brg dapur NAEK BAS! wakakaka! ngn plastik tesco nyee. ngn cotton candyy nyee. cam org x btol je wahahaha.


heheh..

sambil tggu bus, kitorg pon makan gula gula kapaihh. heee.

1 comment:

fina-je! said...

haha.comel je bdk2 ni.
weh.jelez dou korg satu u.