Followers

Thursday, December 4, 2008

hot hot chicken shit,

tak sangka aku akan cakap ni tapi aku rindu kampus :( HAHA! bengong.

aku rasa result klua 17dis. adoiadoi cuak dou. sumpah, art history (ath) BAPAK HANJENG SUSAH! celake btol. aku buat past year ?tion since 2003 smpi 2007 satu pun x klua. cibet cibett! jgn aku repeat suda la =/

andd aku rindu skolah. sumpah. care free gile mase skola. and kawan2 smua best2. kat uitm, kawan aku sejemput je. haha. oo speaking of friends, ade la org tu kan, kat kampus kutuk2 ngumpat2 aku. lepas tu sebok sebok nak add aku kat myspace. BOO! lame gilee! alasan nak tgk profile and gamba aku. HAHA! bengongg betul. tapi nasib baik la yg lagi sorg tu mintak maaf kat aku. geng da la cam siod. weyy aku x suka korg la. sumpah! -_-'

aku single skang. ramai yg tak caye. xpe. jgn caye ckp aku. aku ni menipu jee. pcaye ckp DIA! ha ah mmg pun aku awek die. HAHA! kentut kau la! hot hot chicken shit je kau ni.

browse2 gamba kat mmc lame, tetibe aku tjumpe gamba ni;


ahahahahaha aku rindu katil aku kat sane ;((( yup, aku dpt katil atas. walaupun panas dan merbahaya (kalau tersalah bangun aku gerenti kpala bole putus kene kipas hahaha) tapi best dou privacy gile kalau kau nk dgr lagu, main gitar, nanges2. paling best bile senior2 masuk takde la dorg nak menyemak duduk kat katil korg. slalu nye org katil bawah jadik mangsa PADAN MUKA! HAHAHA!
aku bosan la huhu takde sape nak ajak aku klua ke? ;(

3 comments:

mawaddah mohamad said...

betul, rindu campus. :(

Ery/ChoNg said...

Apesal kat Katil letak gamba aku??
huiiks...

penanya (?) said...

betul! duduk katil bawah sangat menyakitkan ati...

balik2 kelas, keletihan; apa yg terbayang adalah katil yang licin, empuk, gebu dan lazat digomol.

tapi apa yang ada; lelaki gemuk, berpeluh2 tgh tido meleleh2 kat katil kau..


x ckup bengang macam tu lagi????~!!