Followers

Friday, January 30, 2009

sakit,

semua pun nak sakit. gedik endon btol aku ni. dan2 la time nak balik gak la ko nak sakit. cibet cibett!



huii! semalam aku telah mengabes kan 47 hengget 30 sen kat kedai kopi yang sepatut nya di boikot tapi ape kan daya aku tak tau kat mana lagi nak settle kn assignment yang berlambakk! ctu, bola tampo, illustrator kelas puan as. adoiyaii!!! tu smua tak settle lagi. sempat lagi download game sampai laptop aku rosak! kentut betul. ape lagi ek? ouhh paint with light encik raziq, satu pun tak buat lagi. rabu nih kene submit! oyeah oyeah! drawing ancek sahak selasa kene submit, drawing block plak tak bawak balik! ancek wan zul punya keje pun tak sentuh lagi. HAHA! byk gila douhh. matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (saje nak panjang panjang) hehehe.



btw addah, SARA BUKAN KIM'S GIRL OKAY? HAHAHA!



okayy. esok aku gerak batu pahat jumpa maktok! yeyey! dari batu pahat terus gerak melaka. back to london people! sesi pembelajaran akan bermula, 10 mggu non stop. fuyoooo! hehe.



woii lulu wanita bermisai! apehal tiket bas ko pukul 6.30 ha? apsal tak balik sem depan je? huhu abes sape nak teman aku ari ahad ni???? smua pun nak balik mlm, aku sorgg je balik pepagi bute? ugugu! takpe la aku tggu ko kat depan pintu bilik ko sampai ko alek ehh? i loveee youu!!.. muahs!! hahahaha! (aa org nak kata dia lesb aku kata larr. mmg pon. HAHA!)

;)

4 comments:

ra|nbOw said...

hoho. bnyknye keje~ sis pon ade 3 assignment yg nak kene sumbit n present next week! matiii juge! =P

zee said...

laa..
esok da blk lendu kew..
esok zee nk g pj..
jumpe kakak..

penanya (?) said...

pemalas nak mapos dok tangguh2 kenapa cik maimon oi~~ belajar2 bukan dok berasmara dengan gitar2!!(tumbuk dinding tanda prihatin)

~cik manis~ said...

sara,
cuti rye cina ni u goyang2 kaki je eh?
same la kite!
hahha