Followers

Sunday, March 1, 2009

busyy bodyy,

haha! aritu aku follow budak2 photo pegi shoot kat sekitar melaka. saje nak mnyelit. sebab satu hari aku x g kelas. ntah ape sebab. satu hari ujan. mls nak menapak ;p

tau la aku ni mnyelit je. tapi best. dorg pun gila2. lagi2 ade zee. izhar ade, iffa, berg, boink2 n the geng, qaqa, wan and our very own driver lotter! sakit jantung aku follow org xde lesen nih! hoish!

memule g dp. ntah ape tujuan aku x pasti. tapi yg penting mase tu aku lapao! kitorg g mamam! kat johnny. zee yg recomend. pedas gile nasik tu. haha.

hee aku yg 'capture' (bak kata bebudak photo la kan) heheh.
muke lapao aku aummm! wuwuwuwuwuw.
makan makan, chow pegi FUNFAIRR!! BEST GILA!!! (nanye xde la best mane pun.) hehe. naik ride pun satu je. sbb nak saving pnye pasal. naik satu pun mcm dah nak muntah. haha. lepas tu chow pegi tesco follow dorg cuci gambao! (:
yg penting, kat mane2 kte benti, aku mesti carik mkn ;p sampai berg pun ckp haa tu nak g carik mkn la tu. wakakakakak. lantak ah ;p yg zee plak, benti mane2 je carik toilet. adusaii! kecik sgt tangki nye. wakakaka.
mlm tu kitorg lepak studio photo sampai pukul 5 pagi. heheh. ok tu je laa. bye.

3 comments:

kEy said...

huuuu,,,,sdeY....xpenah g funfair lg.......waaa...
*s0b s0b~

fina. said...

dah pandai gamb"ao"2 dah nehh.
hahaha.

ra|nbOw said...

huwaaaa. bestnye g jln!!!