Followers

Friday, May 15, 2009

heck no,

assalamualaikum,

tulisan ini bukan untuk carik pasal atau membesarkan lagi isu 'u know what'.
i cared, so i read.
tapi disini saya ingin menekan bahawa saya (dan rakan saya) tidak memerlukan cerita dari mulut orang lain untuk membuat keputusan.
kami ada akal dan fikiran.
kami boleh membezakan antara baik dan buruk.
kami sendiri yang merasa perbezaan dari anda. ye, anda.

kami tidak menyebelahi mana mana pihak.
and clearly, kami tidak 'support' sesiapa.
kalau anda tahu fitnah itu berdosa, why do it?

kami semua tak sempurna.
kami masing2 ada kisah gelap, salah dan silap.
but its not necessary to brag about it to everyone kan?

i am very shocked of what you did.
i thought you were different.
you were right, we don't quite know you, just yet.

kami tak kerek dengan anda. please dont say that,
when you know, it all started from you.
there's so many things you should know,
about what we feel when you look at us, talk and do to us.
crystal clear, that you were faking it.

akhir kata, jangan ingat anda seorang yang di bebani masalah.
ramai lagi orang di luar sana yang ada masalah.
fikir pasal orang lain jugak.
terima kasih.

p/s : sick and tired.

3 comments:

zee said...

betul betul betul..!!! :)

penanya (?) said...

suka betul aku dengar gossip2 girls neyh~ hhuhuhu

sara kacak said...

cecey naza mcm paham je agagaga.
tah la zee. .....