Followers

Sunday, June 21, 2009

bila aku jadi sirap bandung,

situasi antara 3 insan A, B dan C (bukan nama sebenar)

A adalah rakan kepada B, sudah kenal beberapa tahun, dari bangku sekolah lagi.
B berkawan dengan seorang rakan baru, C. baru berkawan beberapa bulan.

tapi skang C cuba nak api api kan B sampai B sakit kan hati A, seolah A takde perasaan langsung. C memburuk buruk kan A kepada B supaya mereka tidak rapat seperti dulu.

tapi B pun satu lagi badigol, tak boleh nak fikir mana betul and mana salah sedang kan B kenal A dah berapa lama. hebat betul C. pakai ilmu apa?

C semakin bergiat dengan pesat membuat kan A seakan tidak pernah wujud dalam hidup B.

pehh! sumpah menyirap sial! weyy mamat! takpayah nak api api kan orang boleh? jaga tepi kain sendiri sudah. apa kau susah tengok orang lain senang? bodoh gedempol sial kau ni. mangkuk tingkat lauk ayam kicap doee!

japjap, skang ni memang musim orang break ke? apsal ramai je yang dah single ni? HAHA! takde jodoh kott. relax sudah. lelaki ramai sial kat luar tu. ape lagi, pergi lah memburu, wahai rakanrakan ku. jangan lupa ajak aku HAHAHAHAHAHAHA.

p/s : moral of the story?

4 comments:

fina. said...

haih.terasa aku.
hahaha.

ra|nbOw said...

hukkk. ye ke musim break up?
wakakak. cam best~! haha XD

penanya (?) said...

apaa lagi girls~ abang naza single neyhh~~ (joget2 hawaii)

fye said...

biasela da kata MALAYSIA..line pn msti la kemalaysian tu pekat.ahaha..cptla upload pic sara kachak!perghh jlez sial ko ckp shop dkt oxfrd..