Followers

Friday, June 26, 2009

sweet home gasing indah,

hoyeah, im home. and you know what am i craving fo now? McDonalds -.-
its been three weeks now since i had my last sip on mcdonalds coke.
perasan tak coke dia lagi sedap then coke kat kedaikedai biasa? tak? aku perasan. HAHA.

my holiday rocks babeyhh! tons of pictures but freaking lazy. tautau je la internet kat malaysia ni. cakap pasal internet, kat sana punya internet damn laju weyh. click je terus keluar takde loadingloading. kat malaysia, haduhhh nak download movie pun satu hal. HAHA. no offense, aku still suka malaysia okay? (:

kat london summer so the whether is pretty much the same back here. takde beza pun, terik but breezy lah jugak (: i likeeee. best thing about summer, SUMMER SALEEE!!! go crazy in oxford street honey gaaaaahh! shop shop shopp! :D

well it ended so yeah. seminggu lagi nak balik lendu. fo shizzle ma nizzle haha.

balikbalik je, i heard sekolah rendah aku, SK Assunta 2 kena shut down because of that piggy flu thing? yeke? farkk. kesian gila ); btw, i miss my school ): and sumpah kesian kat budakbudak tu . taktau nak cakap apa dah.


p/s : mengalami pertukaran masa. gaahh aku tak boleh tido. tapi ngantuk. fishcake.

2 comments:

penanya (?) said...

ok ole-ole aku mana? (cekak pinggang, angkat kening sebelah, tap-tap kaki)

P.i.a.N ™ said...

hah! balik sudda? kuarantin sebulan kat umah weyh! mexican flu! <--sedap sikit bahase dari gune "seseme vavi"