Followers

Monday, July 13, 2009

krispy kreme,

ahaha pegi kl semata mata nak makan krispy kreme, oolala (:

sorry dah lama tak update.

as u all know, (bagi yang taktau tu gasak korang la), uitm melaka darurat.
darurat ke?

ada sorang budak positive h1n1 ): takot weyy.

aku demam teruk last 2 days.
sumpah aku ingat aku kena jugak.
sebab aku complete, selesema, demam, batuk, sakit tekak and sakit badan.
aiyaaakk. siapa tak risau kan?

pukul 1 pagi semalam (ahad) dorang buat meeting cakap uitm melaka kena kuarentin.
tapi aku sendiri tak larat nak bangun.
soo pukul 3 pagi dorang bawak aku g hospital alor gajah, naik ambulance weyy!
style gila :D

then sampaisampai hospital, dorg just check temperature aku and kasik ubat.
dorang suruh aku buat screening kat klinik uitm je.

demam aku teruk gila. badan panas tapi aku menggigil sebab sejuk.
semua orang takot nak cakap ngan aku sebab dorang ingat aku kena h1n1.
so aku terpaksa manage diri aku sorangsorang.
kesian kan?

then aku pun pergi la klinik uitm dengan harapan dia buat screening.
sampaisampai klinik, bapak la ramai budak sakittt.
takot gila kott. klinik tu penuh gila ngan orang batukbatuk, hacumhacum.

blablabla, sampai giliran aku.
berdebar nak jumpa doktor.
check punya check, doktor cakap aku demam biasa je.
peh! hanya tuhan je tau bertapa lega nya aku masa tu.

skang aku dah sehat sikit.
esok dah boleh pegi kelas kot.
kesian, classmate aku ramai gila demam.
syahid, sham, aku, dakdak laki ramai gak demam.

hmmph, ingat kan kalau dah ada budak kena h1n1, uitm tutup.
ruparupanya tidak ):
ahaha malas nak g kelas cakap je laaa ;p
wekkkk.

p/s : lapar weyy. orang demam takde selera nak makan. aku demam makin banyak plak aku makan. HAHA.

4 comments:

ra|nbOw said...

hahaha. yup. ade dgr berita semlm. ahah. ingt tutup jgk~! huhu. wahlaa. manage sorang. sian weyh~! ahah. take care =]

P.i.a.N ™ said...

owh!
tuh ah!gy london ag!
hehex!pepe pung, taking care yarh!
tulun jage sama itu saya punya yuyun yarh!ey2!

shakinah said...

sedey gila duh!
mana pergi membe kau?
isk isk.

sara kacak said...

member aku semua balik, selamat kan diri dari h1n1. aku ni je terlambat. haha. yela pian, aku jaga bohati kau. abes sape nak jaga aku? T.T