Followers

Friday, August 7, 2009

baby its a violent world,

hoeeee yoeee (:

thats oya btw (:

hey, im in the mood to blog for now.
sad thing is, i got nothing to blog about. haha.
so lets talk crap.

tadi aku terasa sangat knocked down.
oihh penat wey, aku turun naik HEA sebab validation aku problem.
sepatutnya ada 9 subject, aku hanya ada 8.
ctu bleh tertinggal.
seb baik dah settle.

pagipagi lagi dah bangun pegy kelas, macam biasa la.
kelas bel, ngantok (sangap besarbesar)
tengoktengok, tak sampai 10minit cikgu brief pasal assignment, dia bagi balik.
agak sirap bandung di situ sebab dia tak ambik attandence -_-'
buat penat aku bangun.

then gap, agak lama. aku lapar, pegy dining, lauk takde.
hampa gila. balik bilik.
pehhh! nampak katil, apa lagi, tido balik aaa!
lapar tak lapar, tido lagi penting.

lepastu, terlajak.
kelas pukul 11.30.
aku bangun pukul 11.20.
amek kaau! kelam kabut pegy kelas.
sampai kelas 11.45, budak DEANS LIST memang macam ni. HAHA!

masuk kelas, nasib baik tak kena marah ngan puan liza.
eheh, teringat pulak.

'kenapa signature awak kacak? boyfriend awak mesti kacak kan?'
'ehh mesti aa cikguu!'
'tak takut ke boyfriend kacak? nanti mesti ramai perempuan nak.'
'apedehal, dia carik lain, kita pun boleh carik lain jugak! hoho!'
'haha betulbetul, saya suka awak ni. haha.'

kan kan? setuju kalau tak, taknak kawan. hoh.

dalam kelas, sangat lapar okayyy!
terasa macam nak makan spicy chicken mcdeluxe. hmmph.

habis kelas pukul 1.30. turunturun, jumpa ustazah.
ada hikmah aku tak makan dari pagi,
ustazah kasik aku MAKAN FREE!
meehoon goreng, karipap bersamaan dengan teh o panas!
hoho! sedaaaaaaaapppp (walaupun aku tak minat meehoon, lapar punya pasal.)

lepas tu kelas cikgu rafuzan pulak.
biar aku make things clear,
I SUCK IN ADOBE PHOTOSHOP!
sumpah aku lagi prefer illustrator!
damnnn! pening kepala aku.
kesian mardhiah, kena layan kebodohan aku.
ohh takpe la, sekurang kurang nya aku catch up so far.
yang penting aku datang kelas.

kelas cikgu rafuzan sangat best di saat saat nak balik tu.
dia bagi kitorg guna mac lab untuk online.

'cikgu, online facebook buyeehhhh?'
'haa, facebook pun research jugak, bukak la. haha.'

ahaaa. best kan? ngee ;D

pastu pegy pasar.
shambeng belanja harini, oyeahhh.
orang belanja memang la sedap kan?
dapat minum air kepala pondan (kelapa pandan).

thennn aku balik.
kesimpulannya, harini aku tidak berbelanja.
makan freee. tu je cite aku. HAHA!

maka, sesiapa yang dah kaya dengan duit ptptn dan subsidi makanan, ingatlah orang yang tersayang (aku) HAHA!!

BYE!

p/s : moree assignments pleaseee. aku sukaaaaa!

1 comment:

ra|nbOw said...

sarah. ok la tuh~! sis ni name je bdk broadcasting. adobe photoshop n illustrator x reti2. sis reti adobe premier je. haha XD