Followers

Friday, August 21, 2009

something tells me im into something new,

i am in a relationshippppp (:
haha!
okay, moving on.


my classmates rock (:
saat saat gila sebab terlalu banyak assignment :D
haha kesengalan doee.
"kenapa masuk uitm for art and design? kenapa tak masuk private college je? dah tak mampu datang uitm? I DONT LIKE AD STUDENTS!"
ada la satu kelas ni punya cikgu bel, cakap macam ni pasal budakbudak ad.
ok first of all, agak makan dalam jugak ah nak ckap macam ni kan.
tak touching gak ayat dia.
bukan kita masuk uitm sebab tak mapu nak pegy private college.
bukan kita masuk uitm sebab takde choice lain.
apa masalah nak cakap macam ni?
bapak ah, terasa siod.
bila dah masuk sem tiga ni, rasa malas nak blaja.
"NAK QUIT AA MACAM NI!"
(ayat famous)
boring la, suppose to go out with shambeng but got cancelled sebab he was pissed at me ):
SORRRRRRRYYY SORRRRYYY SORRRYYY (super junior style)
i found this in my memory card! HAHA (:


masa skola shambeng suka makan ayam, sebab tu muka dia macam ayam!
hahaha i knoe your laughing (: jangan aa marah dah eh?

kuning terquoise putehhhh, kacak, nadia, lulu (: zee punya je takde.
most of my friends dah pakai crocs! :D
suka gila la okaiii!
getting my new crocs soon!
i yawned almost every second of my koko activity.
i almost fell asleep during class.
i love zee to death, she's the only person who understands me now (:
not forgetting my lulu and nadiraa (:
kayh, selamat berpuasa semua. puasa jangan tak puasa!
bye :D
p/s : warghhh nak sahur apa esokkkk!

4 comments:

a.r.E.p said...

gile bes blog ko.
i like~
pe link blog yg copy blog ko tuh r?
slmt bepuase!!

P.i.a.N ™ said...

HAHAHA.. :D
geng crocs!
kaw la ajar diorang pakai crocs ey sara! BAHAHA. :D

sara kacak said...

haha ada aa budak ni.
eishh tak baik burukburuk kan org pepuasa ni.
haha selamat fasting jugak! (:

tu aa pian!
aku influence besar.
haha tapi crocs memang in aa skang (:

abdul.rahman said...

haha.
nede buruk2 kn org.
tu nk jadikan pedoman dan iktibar je.
huh.
lg satu,
buke la byk2.
kn suke mkn.
hee~