Followers

Sunday, August 16, 2009

when i want to rock steady,

hehh. best balik kampung.
ada kenduri kendara (:
tahlil.

semalam (sabtu) aku dari lendu pukul 9 pagi.
naik ayah.
lepas tu straight to batu pahat.
ohh wait, singgah makan soto kat warung haji dollah dulu :D
sedap gila lahh.

lepastu tunggu semua cousins balik.
boringboring, iwan ajak g lepak minum.
hani bawak kitorg g tempat paling BEST kat batu pahat.

PONDOK MINUMMINUM!
tepi jalan. haaa memang best pun!
lepastu kitorg lepaklepak lagi.
main guitar.
fir pun dah pandai, bagus, kemajuan (:

then, maghrib.
(grabbed semua gambar from abang nadzreen's facebook)



budakbudak sangat excited. haha.

makanan banyak gila.
ada nasi briyani batu pahat, eotak, bubur lambok, sate, weishhh banyak gila la.
perut aku mengalami saat saat bahagia semalam (:



baru letak, semua serbu.
macam pirana.
orang lelaki semua baca yassin kat depan.
orang pompuan kat belakang mencekik.
ohoh! bestttt (:
celebrate birthday uncle najib sekali.
sebenar nya ramai gila orang birthday august.
uncle najib, ayah ngah, abang if, abang chal.
dapat cuppacakes by wondermilk (:
sedaaaappp :D



it says HAPPY BIRTHDAY AYAH sebab abang nadzreen (anak uncle najib la, duhhh) yang beli cupcakes ni.
and then malam kitorg tengok cite hantu.
haha aku ni pengkecut tapi aku tengok jugak.
tido.
the next day, waktu tido aku di ganggu oleh budakbudak yang terlebih gula.
mereka sangat bising, membuat kan aku terjaga dari tido
-_-'
tengok cerita talentime.
sangat suka dengan semua hasil kerja yasmin ahmad ):
mande.
tunggu ayah ngan mak pegy kenduri kat rumah depan.
then at 12, off to lendu ):
btw, hello hell.
p/s : happy belated birthday shambeng. haha. nasik lemak dan air sengkuang di hari jadi anda, okay la tu kan? :D

1 comment:

P.i.a.N ™ said...

owh! otak-otak itu sangat sedap!! :D