Followers

Saturday, September 26, 2009

meet me halfway,

hellololo (:
im running out of words for introducttion.
heah wadev.

i was SO bored and SO not in the mood for my boyfriend yesterday.
scribbled my bag and it turned out ;


like this. haha
tak cantik, tapi aku sukaaa! (:

sara kacak kill rock and roll! wohooo!
im not gay, i just like rainbows (;ahh so what, its my bag anywayy.bosan gila sampai contengconteng tangan semua.

hey, i was digging my boyfriend sebelum aku merapu buat benda ni ok.down side about me is im easily distracted.tengah buat satu benda, tibatiba terpikir nak buat benda lain plak.tu yg jadik camni. haha. apeape la.then i got bored and went to bed. sebab tu masih ada kosongkosong kat bag tu.takpe, simpan space for my friends to scribble on it (:

*(if you can spot franky's name on my bag, i lovee you man! haha!) GO CHELSEAAAAAAAA! :D

my boyfriend will be done in no time. im done with my zoological assignment for typography. now its time to concentrate on cikgu rafuzan's. frankly, i hate this subject because im not good in it. i tried so hard (hard kehh?) but at the end of the day, my work turned out like a piece of tahi cicak panas.

yeah life. borak dengan ajim tadi,

sara ajim

weyhh i ingat nak carik orang johor doee. sumpaah! haha.

haa? apsal johor?

sebab orang johor suwiiitttt gila la okay! HAHA!

eee tang mana sweet nye? orang johor sombong kott. bajet jeh!

lagi sombong lagi bagus! tak payah nak menggedik dengan perempuan lain! HAHAHA!

eishh, i pun orang johor maa. hehe.

jangan nak murtad melaka doee! hoho.

haha. betul tak? weyy sumpah nak carik lelaki sombong. agaga! bodoh je aku ni.

ohh aku ada berita gumbira untuk diri aku sendiri.

ayaaaaahhhhh, (suara takat nak manja gedik gila la ahh!) hantar balik melaka pagi senin buyehhhh?

takde kelas ke pagi?

ada, tapiii...

haa yela, lagi bagus. pukul 9 ayah hantar.

HEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

im skipping illustration class on monday!terimakasih ayah!mintak maaf zahir dan batin cikgu leen!

woohooo!will be going back to melaka monday morninggg!takpayah balik esok!yahoooyahooooooo!

terima kasih juga kepada maktok yang sudi datang ke kl untuk menjenguk semua anak nya di sini.kerana maktok jugak lah ayah berbesar hati suruh aku stay. ahaksssss! :D

dont worry, aku belum pernah skip kelas cikgu leen lagi. kita mesti cukup kan kuota. 3 kali lagi babe! :D haha.

tapiiiii, aku kena pegy kelas cikgu nalini kerana aku perlu masak meamsak di hadapan kelas. tak boleh blah. hoho.

well okay la. sorry aku blog terlalu banyak. peace out yaww! bye (:

p/s : kerepek pisang menjadi teman. chocolate chip cookies dekat dapur dah habis ):

11 comments:

shakinah said...

SUMPAH SMART GILA BABIS DOOWH!

kau kaler guna pen ape?
wahaha.
babi santek.santek babi.

eh.
termencarut.
mahap.
:)

sara kacak said...

aku guna marker paint.
kau pegy carik kat kedai alat tulis
(ayat taknak skema gak)
haha nama pen tu uni paint.

biasa said...
This comment has been removed by the author.
sikinot said...

baik.
esok aku cari kat kedai alat tulis.
haha.
thx

biasa said...
This comment has been removed by the author.
shila ali said...

saraaa lawanyaa bagg! kan best kalau shila pun ade bag lukisan tu ( ni lagi skema kan ).


ahhhhh nak arts! :(

sara kacak said...

aaa? shila pun ingin mata pelajaran ad ke sebenarnya?? bukan shila memang minat masscomm kah?? masscomm pun seronok juga bukan? HOHO! skema lagiiii.

faraOfafa said...

SARA,
gile cantek babi cantek sangat ni.
buat untuk saya 1 plish!
beg laptop. haha :D
suke suke. klu la aku amek art.
(nada menyesal amat amek IT)
:D

sara kacak said...

haha. conteng je ikot suka macam mana nak conteng. dah bersepah nanti mesti jadik punya. jangan menyesal amek it. menyesal tak amek ad. hehe!

sara kacak said...
This comment has been removed by the author.
ra|nbOw said...

ahahahahha. cantikkk gileeee ok. tlg buatkan utk sis!!! nak nak nak!!! XD