Followers

Sunday, September 27, 2009

you crazy animal you,

hello there.

i finally got my hair chopped off.
and, i hate it!
bodoh punya pemotong rambut.

aku suruh potong pendek and nipis kan.
but he refuse!

ala, tak payah la. you punya rambut sudah cantik la begini.
ala potong la lagiii. saya tak mau panjangpanjang la.
ok la saya potong tapi taknak kasi itu boy cut la nanti macam lelaki ohh.
haiyaa nama pun BOY cut mesti la macam lelakiiiii.


kenapa you mau potong pendek sangat? putus cinta ka?
aiyaa mana you tau? HAHA!
sudah biasa maa, perempuan stress saje datang potong rambut. haha

whateverrrr.

i was so pissed with my new hair, i feel like shaving it bald!
damn it man.
they said i look like CC from the nanny! shittsssss!

malam ni sesi kemas mengemas akan berlaku.
esok mahu pulang ke tanah air.
malas nya, tak suka tak suka.

i cant wait for semester break.
who doesnt?

just got back from bangsar.
supper with kanora and abg zarul at chawan.
talked alot. i mean, ALOT!

nothing made me smile today except for this!

lawak kan? hahaha.
kawankawan li la ni. ngahaha lawak gila.
the girl with white tudung baru nak melaku kan aksi ghairah.
kelepaaaakkkkk! tudung kauuu! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

its almost 12am and aku tak pack barang lagi.
esok pukul 9 dah nak chow.
maka dengan itu, selamat tinggal rakan ):
byee.

p/s : im going through alot of drama these days. i need a break from all this ):

2 comments: