Followers

Sunday, November 8, 2009

have you ever feel like leting go,

hi foes.

i hate myself. enuff said!
its a good thing my work here is done!
ohh wait, satu lagi paper perlu di selesaikan.
haihh.

my assesment for graphic comm was a complete disaster.
yes, mulamula memang aku suka project ni.
tapi bila dah bercelaru kepala otak, dengan macammacam problem lain,
aku jadik down.
team aku pun down.
okay, aku tak blame dorang, we did our best tho.
just pray hard that kitorang tak repeat this subject man ):

i tried to smile eventho everything went wrong.
my parents (and baby sofieya) came to see me.
bukan sebab nak tengok work aku laa.
sebab nak bagi mcdonalds and kfc. YAHAHA!
yeeee aku sengkek gila weyhh final nii!

afif bawak guitar datang studio.
lepas je kena kondem ngan lecturer, aku terus pinjam guitar dia, bawak jauhjauh, layan perasaan.
sedih doee ):
first time aku kena bendabenda macam ni.
tu yang jadik shock kejap.

i felt misserable haritu.
tapi sekarang dah ok sikit.
i hope everything goes well.
kalau boleh pointer taknak jatuh, tapi aku tawakal je.



ni gabungan ad111 dadg3a and dadg3b.
yay, besar tak?
besar tak besar la brader! AGAGA! ;p

ni semua ameen ngan fendy punya pasal. heh.
okay la babaii! (:

p/s : ehem ehem, 3 hari lagi la baii! yeehaaa! ;p

4 comments:

Shit-ToonS said...

hey...sara...remember me tak?....ermm..tusyen ngn u time standard 5 n 6 kat rumah cikgu fatimah....:)

sara kacak said...

ni zainal ke? zainal kan kan kan??????????? omg teruja gila dapat jumpa u kat sini! :D

Shit-ToonS said...

ahahah...u still remember?....actually aritu i ada tepon member i kat uitm shah alam...n then i talked to one of her frens....budak PJ gak...dia siasat2 i then found out were in the same tusyen....i tanya la pasal u...wakakakak....its been so long....how do u do...:)

sara kacak said...

haha what a small world kan? been doing great by the way. peh, its been so long kan since i've heard from u. lepas upsr dah tak nampak lagi dah. how are you? study mana skang? (: