Followers

Sunday, December 20, 2009

this feeling shall last,

hello kawan kawan ataupun bukan kawan kawan.
pembaca setia mahupun pembenci setia (:


aceyylamaak, aku dapat jumpa sam bunkface lahh siott! HAHA!
sekarang farid kamil pulak. okay, I LOVE FARID KAMIL! (:

who doesnt? ;p

harini tak banyak benda yang berlaku memandangkan aku bangun pukul 4 petang.
haha. yee, minta maaf daun saderi hatira sebab tak dapat turut serta ke rantai harini.
aku tak sedar pun kau talipon.
bak kata ameen, "kita pegy poh kong je lahh". haa.

percubaan untuk bangun pagi kecundang lagi.
kadangkadang (ulang suara, kadangkadang) tu memang la pukul 11 dah bangun.
tapi tanpa di sedari, tibetibe je dah pukul 4.
tertido balik rupanya ):
macam mana niii? haih sara sara.

setiap hari aku dikejutkan oleh pengejut atau penelefon setia.
kadangkadang tu aku sengaja taknak berganjak dari katil selagi dia tak kejut.
agagaga ;p

leher yang terkehel mula beransur pulih.
kalau tak dah macam burung unta pun ada.
mungkin sebab terlalu banyak tido kot. gila betul.

ohh dan harini, bertambah orang dalam list "belia benci sara"
but its all good.
i dont mind at all.
just remember that apa yang kau buat kat orang, it might or will happen to u someday (:
im just saying (:

for almost 5 years, only now aku dapat tau yang aku dah kena tipu.
aishh, why people keep on lying to me ehh?
ohh lupa, karma.
mungkin sebab aku selalu tipu mak ayah masa sekolah dulu.
haha! elehh takpayah cakap aku jahat, korang pun mesti selalu kan kan? ;p
TETT!

im done. see you guys later.
ohh yang benci tak suka sara tu, thanks sebab rajin singgah blog aku (:
peace!

p/s : sekarang nak bukak buku baru since its going to be 2010 already. ahaa, new memory lahh jawab nya. yeehaa! (:

7 comments:

Intan QAMARHANI said...

who doesn't love farid kamil??
ok i don't! haha. :p
die senior aku doe. so sume kat fakulti tu dah tak heran tgk die and anggap die cam kitorang gak je. he is so lame. belagak cam die 'pelakon' sgt. haha. no offense sara. just saying. hehe.

Shit-ToonS said...

FARID KAMIL CUMEL MCM AQ!...*tetiba*

sara kacak said...

hahaha serious ke intan? untung gilee korang! haha! ala dont care laa belagak ke tak. suka style dia kott! haha! muka macam bagus je. serious suka macamtu. HAHA! ;p


wehh zainal kau perasan lebihh! kau comel lebih sikit lahh HAHA!

greenfantasy said...
This comment has been removed by the author.
alyp nazreen said...

ameen nur hakim.?

sara kacak said...

yeap ameen nur hakim. kenapa u kenal ke?

alyp nazreen said...

yeah.kenal..ckp kat dye alyp nazreen mintak number phone dye. cehh...apelah punye ameen..
dah xtaw nk cntct dye mcmne..
lost contact..