Followers

Wednesday, January 20, 2010

dont try me,

hello,



i love you girls (:
cant wait for this weekend!
whootwhoot! (:

ohh hi.
been ignoring my blog for quite sometime.
biasa la, bila dah start sem, mula la busy balik kan.
haihh.

my assignments are piling up macam baju kotor kat dalam baldi aku tu haa.
tinggal tunggu nak basuh je.
pemalas betul la aku ni.
cheitt, macam mana nak kahwin.

esok kelas 8.30.
its almost 2am now and im blogging.
bagus anak pakcik razak ni.

harini ada sesi ketidak puasan hati terhadap seorang wanita yang bergelar manusia bodoh.
dah la miang menggatal sampai balak orang pun kau nak sapu.
tumpah kan ice blended chocolate kat seluar member aku lepastu tak reti nak cakap sorry ke sister?
dah tau salah sendiri boleh blah macam tu je.
eishh ni kalau aku jumpa kau lagi sekali memang aku hentak je gigi kambing kau tu!
kau ingat bedak 4 inci kau tepek kat muka kau tu aku takut?
dah macam tepung gomak kau tau?
rambut macam dawai dah boleh buat project VRD guna rambut kau tau?
nasib baik jatuh kat seluar member aku, aku tahan lagi.
kalau jadik nya tumpah kat seluar jeans biru faded aku tu, kau nak jawab ape sis?
dah la buat hal ngan aku dulu, pastu boleh buat muka selambe je time jumpa aku.
haaa, memang tak la doee.
next time, its for real, aku jumpa kau lagi memang limalima jari tangan kanan aku ni dapat pakej penginapan 3 hari 3 malam laa kat muka kau!
pokemon punya perempuan!

ok sorry, sumpah aku tengah marah sekarang ni.
lately, aku makin takde mood kot.

pokok duit belakang rumah aku mati minggu lepas.
sekarang aku harapkan duit jatuh dari langit je ni.
haa.

ataupun cara yang lebih mudah, sugar daddy, pocket money lahh.
HAHA!

ok la, nak chow. bye.

p/s : sky trex! :D

2 comments:

shakinah said...

pasal pakej 3 hari 3 malam tu.
nanti nak buat jangan lupa ajak aku.
aku pun dah lama tak lanyak tepung gomak sedas.

:P

sara kacak said...

bhaha. jom jom join aku. lagi ramai lagi bagus doee. haa