Followers

Thursday, January 21, 2010

make some noise,

hello.

buat masa ni aku ada banyak masa terluang sampai kan taktau nak buat ape, aku basuh baju!
HAND WASH OKAY! :D
tepuk kepala sket yaww! (:

sem ini aku dah mula berjinakjinak dalam course ni.
haa yela, dah part4 baru nak sedar kan?
gaahh.


first presentation went well eventho not as good as some of my classmates but oh well.
thank god its over.
presentation untuk interactive multimedia sangatsangat memberi semangat untuk belajar lebih :D
manakala presentation untuk advertising cancelled di ambang ambang (bukan nasik ambang) kemuncak.
lagi sepuluh minit nak present cikgu boleh batalkan presentation.
bhaa alhamdulillah lagipun aku tak berapa nak prepare.
semua pun nak harap kan raje federer.
terima kasih ye abang :D

mesti korang pelik kan, baru second week dah 3 subject kena buat presentation.
kalau korang pelik, apetah lagi aku yang mengalami nya sendiri.
aku ni dah la lembab, pig snail pun lagi laju dari aku.
haaa.
tak kisah laa.

untuk subject illustration pulak, kitorang kena buat children's book.
history to be exact!
aku dan partner aku eqa buat batu pahat, johor.
aishh, senang tak senang laa walaupun kampung aku kan.
tapi sejarah nama kluang, johor lagi macam menarik pulak.
jeles tengok dorang yang buat pasal kluang. eishh takpelah.

oklah,



goodluck untuk kitorang.
insyaallah lebih berjaya untuk sem ni.
dadg4b rocks. ngehh.

by the way, kaum hawa dalam kelas aku semakin pupus.
dulu ramai, tinggal 7.
tapi sekarang tinggal 6 sebab dila dah pindah kelas ):

bayang kan, kelas aku ada 18 orang, 12 lelaki, 6 perempuan.
lemah betul.
tapi come on lah, girl power kan.
ngeh ngeh. peace (:

bye!


p/s : aku pegy bilik tira, empat empat ekor tengah main zombie, and sekarang, minah sebelah aku ni (zee) tak habis habis lagi bunuh zombie. dah la macam cc pulak level aku ni. aahh jom lawan dota la macam ni. grr!

3 comments:

Marya Hana . said...

x pelik ade presentation 3rd week.
sebab sys pon ade :)
memang menyusahkan betol.

presentation last menet..kui3.
yg bestnye SEMUA kene reject.
mantap 2!

zee said...

huhu...main zombie la best ..zee last stage and ada leh dpt gold sunflower y mcm flip flap tu..nyet nyet nyet... tira n da geng bru nak level 1 laa lmbt..hekhek...

Putra Hakim said...

Left 4 dead O_O!

dota gak lagi best.
sokong!