Followers

Wednesday, January 27, 2010

musang terbang dan rakan kongsi,

hello.
first of all, aku nak shout out kat ayang,

"ohh camni la sekarang, aku datang dari jauh nak jumpa korang, kau boleh taknak lepak ngan aku kan? ok finee laa. cakap jumaat cuti. boleh lepak ngan aku. tapi? hmm ):"

ok dah.
last week i went to see my loved ones.
from my honey bee to azrin to niesha.
yeah, life's good (:
ohh not forgetting niesha's boyfie syafiq.

so the main point i went back to see them was because syafiq dah book 4 kepala for sky trex at bukit cherakah.
and boy it scares the hell out of me ok.
tapi sumpah FUN GILA!
u guys should try and experience sendiri.
serious best eventhough its tiring (not really lah) and thrilling.
ecehh takde la thrill mana pun tapi best best best! (:

aku terpaksa beli seluar baru sebab tak bawak track bottom.
yay, 36ringgit untuk seluar beli kat giant.
haha.

breakfast pun roti je bajet nak diet aa kan padahal azrin makan sampai 3 roti pe cite doee?
HAHA.



aa best friends lah kan.
wish ayang was there with us.
tapi dia takde ):

all geared up and ready to go! (:
nampak jaring jaring itu?
kasut aku berapa kali pulak tersangkut kan? haa.

kau tengok platform dia.
tinggi tak tinggi?
pastu kena panjat lagi.
wahh, tiba tiba tangan aku ada muscle!

niesha tunjuk hero depan syafiq. cceceyy ;p

ini sangat lawak. haihh -.-'

azrin steady je.
haha.

lepas dah complete semua, kitorang semua pekena 100plus syafiq belanja lah kan.
hoho.
best best.
korang try aa sky trex.
ni baru big thrill.
belum try extreme lagi.

jangan pegy 'chicken exit' sudah. HAHA.
ok laa, wanna go for bed now.
sambung later aite.
bye!

p/s : ada cerita lagi nak cerita next post. tunggu aite! (:

8 comments:

Marya Hana . said...

sara :)
best nye dapat lepak ngan kawan2 lame kan..

bukit cherakah 2.
lame gile kitorg dok cokcetcokcet nak pi sane.
tapi x berkesempatan pulak.
nak2 skang da mule busy kan..
T_T

nampak cam best gile !

sara said...

mcm menarik gle;)

lin said...

hyee.i nak tnye.
mesti jawab k.
mana nak cari baju kurung cotton eh?
da lame sgt cari tp tak jumpe.huhu

Anonymous said...

Kepala kau aku mkn 3 roti??

sara kacak said...

agak best laa sis sebab kitorang jarang lepak dah sekarang. btw, sky trex sangat superb! pegy la try! seriously best. plus dekat je dengan uitm sis kan? huhu.

yup memang menarik gila lah sara (:

hi lin, baju kurung cotton sekarang dah bersepah la sis. dekat kedai kedai baju kurung sure ada. and kalau nak tempah, dekat kedai kain pun ada jual kain cotton (:

sara said...

best gle oh dpt kwn cmni;)
sara,
i stakat g sagil,
pnjat air terjun pon xlarat;p
hihihi..
gle looser i weh;p

lin said...

hoho.
yeke senang nak cari ?
siyes tak jumpe pon kat melake nih.
u tempah ke ?

sara kacak said...

yeke? ala, panjat air terjun tutup mata pun boleh ape sara. haha. takpe lepas ni try panjat gunung ledang pulak. heh.

yup, senang je. dekat melaka ni, dekat kedai kain nagoya tu bnyak kot. ha ah tempah je. boleh buat banyak2 hee.