Followers

Friday, February 12, 2010

stop telephoning me,

hello petaling jaya!


im home!
so goodbye lendu (:
untuk satu minggu ):


tapi ingat kan dah balik ni boleh la bersuka ria berjoyah bersama rakanrakan lama.
tapi, tett!

esok dah nak balik batu pahat pulak, ada kenduri.
(ye, aku baru sampai pj harini, esok berangkat ke batu pahat pula, ye tuanpuan)
SUKA SANGATTT! (hipokritt)
tapi agak tidak sabar jugak la sebab most probably everyone akan balik kampung.
boleh jumpa cousins ramairamai, main uno dan makan :D

akan berada di batu pahat selama suka hati ayah aku sampai bila.
yee, memang la seronok.
saatsaat aku nak berjimba jimbet dengan bilik aku terhad.
aku rasa aku tak kan spend masa yang banyak kat rumah minggu ni.
memandangkan assignment yang menggoda, tergugat iman tengok assignment.

tapi, besar kemungkinan jugak assignment aku tidak akan dilayan.
sebok plan nak pegy sana sini, assignment pun tak ingat nanti.
huh, lagi satu hari nak balik lendu, barulah teringat akan assignment yang menunggu di pintu masuk neraka.
ini hanyalah hiperbola, bukan hypermarket.

ohh jangan sara, jangan begitu.
sem ni, aku nak buktikan pada si dia yang aku boleh buat.
ye, memang si dia hebat, tapi dia tak berhak berkata sedemikian kepada insan lemah seperti kami.
mentangmentang spesis kita semakin pupus, dia nak cakap sebarangan?
ewahewahh!

to all my girls, marry, rajy, lily, ooyi dan maly,
go go go, ale ale ale!
yeehaa! :D

before aku balik tadi, aku singgah bilik tira untuk cakap byebye kat dia.
sedang dia berfesbuking, aku duduk di sebelah beliau.
dia tunjuk aku video ni.



ok, lelaki tersebut sangat dan maksud aku SANGAT hot siott!
dan gandingan mereka sangat best!

harini, aku belajar main lagu ni.
aku mengambil masa 1 jam nak menghafal lagu ni (tak termasuk dengan guitar) memandangkan lagu ini sangat laju.
terabur jugak aku main tadi. haha.
takpelah, practice lagi aite.

hee, macam nak duet dengan dia pulak. haih.

ok la, nak chillin dengan bidin. hee, bye!

p/s : penyakit muntahmuntah aku semakin meleluasa. makan 4 batang french fries macam 4 bunkus yang keluar. lebat!

3 comments:

sara said...

hey;p
u reti men gtar??
wah,sgt cool;p

Marya Hana . said...

ahh truja nye tgk perempuan 2 nyanyi.. best! n lelaki tu..
best juge..:)

sara kacak said...

haha sara, i tak pandai sangat laa, basic stuff boleh la.

kan kan? that girl sangat style kott! (: lelaki tu apetah lagi. haha