Followers

Friday, May 7, 2010

bye bye part 04,

things that excite me the most on semester 04,

although aku tak berapa nak enjoy sangat white space,
but it was fun if u look on the bright side of it.
still loving pixel playground tho ♥ ! :D

memandangkan next sem dah kena tendang duduk luar,
now i have new housemates! :D


trip for fine art, photography and graphic part 04 (:

graphic 04 trip to ikea. haha kelakar kelakar.



graphic comm assesment.
tarik nafas lega kerna aku tak apa apa.
HAHA gila hujan.
alhamdulillah! hanya tuhan yang tahu kenapa.
haaa.

interface design assesment.
big thanks to syazwan yang tolong aku buat flash.
thanks bro, i owe u, big time!
illustration assesment.
gambar paling priceless on that day.
muder, u go girl! HAHA! :D
the cute ones (:
end of semester 4. bye bye!
see u guys next sem!
minor minor minor! ):
hee chow!
p/s : eishh tiba tiba seram dengar pasal minor. and tiba tiba takut bila dah masuk final year. ayayaii!

4 comments:

aku hasmie said...

jap je lg da nak grad.
tetiba tringt time mula2 kenal dlu.
u're my roomate.
really sorry about that again.
sbb aku, korang kena gak.
waa..

sara kacak said...

lahh takde ape pun cuma masa tu kena cucuk. warkk kesian T.T hahaha takpe la nak buat macam mana yang penting kitorang semua sihat sekarang kan? (:

zee said...

whoot whoot! tak sabar nak housemate nihh... party buih buih!! blup blup blup!

sara kacak said...

haha zee buih je? means kena la bawak sabun cuci pinggan sorang satu (: jangan lupa! :p