Followers

Friday, June 4, 2010

lawak antarabangsa, antara benua,

haha tengah pusing pusing folder dalam laptop kesayangan.
teringat balik memoir memoir lama dari sekolah sampailah aku ke menara gading.
ewahh.

90 peratus gambar gambar dalam ni semua buat aku ketawa.
tapi ada satu part yang buat aku gelak sampai terkentut kentut wehh.


minachi pakai sari dengan jeans doee!
mana nak dapat ni! HAHA!

aku tolong zee jadi subject matter untuk dia punya assignment.
hamek kau make up 8 inci tepek kat muka aku!
tapi seriously first experience make up dengan mak andam la. fuwahhh.
macam artis :pp

tapi sumpah cakap, aku tak selesa langsung.
habis je kerja zee ni aku menggelabah cari make up remover.
haha lawak lawak.
saraa, bila nak belajar pakai make up ni??

HAHA SORRY! not now thats fo sho! (:


julung julung kali je dapat tengok aku pakai ni wehh.
aku macam bangga pun ada. nguekkk!
walaupun tak lawaa macam rozita wan cik.
tapi aku mampu melontarkan senyuman ahaaa!! :DD

haha maybe make up isnt my thing.
serious respect girls yang sanggup luangkan masa depan cermin untuk make up muka diorang.
hebat doee. you go girls! (:

aku ni entah bilaa lah.
pakai lip balm pun terketapppp je mulut taknak bercakap.
haha lawokkk.
takpe, pelan pelan kayuh :D
haha ada hati jugak tu.
memang tak aa! :p

lagi satu yang buat aku tergelak harini.
wannabes. adohhh!
here's a piece of advice.
BE YOURSELF!

thank you (:
bye!

p/s : you dont have to act dumb, you already are :p

9 comments:

Farhan said...

adekah itu sara kacak?. woooo, unbelievable~~~. nmpk la girly sikit dgn sari tu. hahaha

Ashhh said...

Wow! =O seriously, sara x nampak mcm sara =D

sara kacak said...

haha farhan u were there right masa tu! alahh saje je nak perli. haha. dulu habis shoot kau yang cakap, haa apa lagi facebook aa pasni. HAHA.

haha lain kan? i was shock jugak lepas kena tepek muka tu. kelakar pun ada.

Anonymous said...

ko ni mcm gudgud je cik sara oii! sedar la diri sikit.hahaha

sara kacak said...

ehh biasa bro! aku memang gudgud pun! :DD

Ashhh said...

haha, yeah XD seriously cantik , walaupun u nampak gile2 lain. ;p

zee said...

hahahahha...sara model paling mahal kott zee byr...make sahaja rm15o tuuuu...jgn main main...thanks sara! hope result zee gempak dgn ade sara dlm custom album zee..huhhu..

rozita che wan sudah la sara..rozita wan cik sape?

huhuhuhu...

sara kacak said...

insyaallah result zee confirm gempak ahh! dont worry sara bawak ong dalam custom album zee. haha! ohh rozita che wan ehh? HAHA! alahh yang penting ada rozita tu cukup ahh! adohh. haaa malu jee. takpe nanti tukar :p

zee said...

sara...kamu di tag..view blog!