Followers

Thursday, June 17, 2010

?tions,

sebenarnya aku tak faham sangat orang tag tag ni. bukan tak faham apa. just tak faham kenapa diorang main benda ni. mungkin seronok kot. so aku pun try la alang alang kakak mayra dah tag aku. haha. alah berapa soalan je pun so ok je (:

1. Apa yang bermain di fikiran you all sekarang ?
- french fries. entah kenapa.

2. Apakah nama samaran you all ?
- sara, sare, konah, boyish.
semua nya mengarut -.-'

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
i) mak
ii) ayah
iii) alaa siapa nombor tiga ni susah betul nak pilih.

4. Panggilan untuk si dia?
- siapa?

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
- kasih sayang yang melimpah ruah dan kejujuran BHAHAHAH! cewaahhh!

6. Blog mana yang you all suka visit ?
- yang ada kat list sebelah kanan ni.

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
-mak aihh taknak banyak gak kau suruh tag. aku ni pun sebab bosan je aku buat. tapi thanks kakak marya sebab tag. nasib baik sara rajin. bhaa! (:
aku malas nak tag, siapa yang nak buat buat la. hahas.

bye (:

p/s : kenapa semua soalan kat atas ni berunsurkan 'you all'? haha.

2 comments:

Marya Hana . said...

haha . kak yaya pon malas T.T
tapi buat gak . sbb bosan nak mati !

sape la cipta tag2 ni.
adeh T.T

sara kacak said...

tu la pasal. adehh tapi takpe la boring punya pasal layan je :p