Followers

Monday, August 16, 2010

daging masak pink,

minta maaf lagi sekali, aku terlalu banyak benda nak buat till i rarely go online now.
i've been going out alot with my housemates and friends since ayah gave me the car key.
baru 2 minggu mile age dah nak dekat 1000km so sagaru had to go for his first service WUD WUD!

title untuk post ni memang takde kena mengena dengan apa yang aku cuba sampai kan sekarang ni.
cuma pagi tadi iffa sahur nasi lauk daging merah tapi kuah dia warna pink and it changes the colour of the daging and it creeps me out so yeah
daging masak pink. yerrr.

selamat berpuasa kepada umat umat islam yang berpuasa.
dah beberapa hari puasa, sekarang aku baru nak wish :p
ape ape pun, this year aku puasa kat lendu lagi. haihh.
sabar sara, sabarr.

i lost weight during this semester! :D
jeans semua dah longgar dan aku boleh pakai baju lulu!
HAHA baju kurung lah tapi :pp

things between me and *ehems* are going perfectly fine.
please dont get me wrong, i deactivated my facebook BUKAN sebab aku gaduh dengan siapa siapa.
gaduh sikit tukar relationship status to single.
lepastu bila baik balik, tukar balik in a relationship with blahs blahs blahs.
funny though but its their life so, okehh.

ianya terbukti bahawa facebook adalah sangat mengkhayalkan.
frankly speaking, i was addicted to facebook.
WAS. sekarang dah masuk sem ni, jarang jarang sangat dah online.
soooo, i decided to deactivate my account.

but trust me, i'll be back SOON (:
i kinda miss facebook already :p
alahhh kamon lahh, apa lagi entertainment yang aku ada kat lendu ni?
zzzzz


I LOVEE EVERYONE AROUND ME!


my family, always come first.
mak ayah yang datang melaka semata mata nak bagi aku punya kurma kegemaran! aww.

friends especially my housemates, never fails to put a smile on my face.
masak kan aku, sediakan aku makan cause they know im such a CHICKEN whenever they started cooking.

b yang setiap hariii pun nak gaduh bertumbuk tendang sepak terajang (dalam phone) pastu jerit dengan aku tapi at the end of the day, we still rely on each other.
thats what make us 'special' miahahahaha

im done blogging.
HOI! buat ape tu?!
korek idong ehh!
batal puasa laa! haha

ok tak kelakar tapi aku rasa kelakar so aku nak gelak.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ok bye.

p/s : instead of facing my facebook, gotta face books now. fucking hate entrepreneurship!!

1 comment:

Marya Hana . said...

selamat berpuasa sara :)