Followers

Thursday, August 26, 2010

when i was younger, blackberry was just a fruit,

now its something everybody wants to own?

haha as for me, antara aku dan gundik gundik aku, ayang, arniesha and azrin, aku sorangggg je yang belum berkesempatan memiliki seketul blackberry.

"sara, kau beli la blackberry doee. nak bbm kau senang! nak tunggu kau call kitorang HARAPAN!"
"beli laa satu, skang dah murah la."


krukkkkkk, ha ahh, korang bagi aku cadangan bank mana aku nak rompak.
lepastu baru aku beli okai?
HAHA :p

sejujurnya, aku tak reti nak kejar gadget gadget hebat ni.
sekarang aku hanya menggunakan handphone hebat sony ericsson W395, menggantikan tempat Hussain, mantan personal assistant aku yang dah selamat jatuh dalam jamban tahun lepas T.T
HUSSAIN TERHEBATTT! ):
tapi kalau ada rezeki lebih, insyaallah aku akan usaha kan.
tunggu aku eyy korang ;p

raya is just around the corner. ke?
apa yang buat aku excited ialah makan.
AKU SUKA KUIH RAYA!

the next big thing is of course, DUIT RAYA!
apa wish list tahun ni ekk? hmms.
aku macam teringinnn nak beli ray ban sebijik.
ayang, kalau kau baca ni, pandai pandai la kowteam dengan boss kau erkk? :D
atau mungkin aku nak tukar handphone hebat aku ni kepada something yang lebih hebat?

memandangkan handphone hebat aku ni dah terkopek kopek keypadnya, screen dah persis kena cekau dengan kucing ganas dan handphone aku ni dah membuatkan ayah menyirap sebab setiap kali dia talipon aku, dia tak dengar apa yang aku cuba sampaikan T.T

hee ayah, kalau ayah nak mengelakkan perkara perkara ni berlaku lagi,
apa kata? *angkat kening laju laju*


MOTIF gambar ni? :p

aku rasa aku lebih hensem bila orang tak nampak muka aku.
aku sedarrr hidung aku pelik, tak payah la nak persoalkan kenapa hidung aku macam bawang berlubang wuwu T.T

haha tiba tiba.
ok la. nak tido dah.
sorry sangat dah jarang update.
aku takde time. banyak sangat melepak, sampai kerja pun huru hara.
gotta change my attitude soon.

tapi sekarang, RAYA MODE!
cuti cuti cuitttt! hahas. BYE!

p/s : aku belum berpuasa bersama family lagi tahun ni. sedih kan? ):

3 comments:

Shit-ToonS said...

ahhahaha...HUSSAIN! sumpah aq gelak sorang2 ....ala blackberry is so lame babe....semua nak pakai blackberry...u should try other hp...yg lebey best dari BB....

Eqa Azhari said...

kita sama sama bergabung tenaga membeli henpon hebat ye. bersama nadia sekali. kite semua nampaknya memerlukan henpon hebat.

sara kacak said...

haha hussain la peneman aku wehh. pastu dia boleh jatuh jamban. sampai hati dia tinggal kan aku macam tu T.T what about iphone? hmms.

raji, duit raya ni kita lumba beli henpon la k. haha