Followers

Tuesday, November 9, 2010

gonna make a quick post,

not too quick actually.
whats on my mind today?

- siapa lagi kalau bukan anhap? him ♥

- aku taktau kenapa tapi semua orang (my surroundings), especially my family, are being so sweet to me. sho shweet (taktau kenapa suka cakap sho shweet sekarang dah macam orang tak pegy sekolah nak eje pelat pelat, SUKA HATI LAH!)

- aku rasa vitagen hijau lagi sedap dari vitagen purple tapi vitagen orange SUMPAH TAK SEDAPP! yekk!


- everyday pun dalam otak asyik fikir french fries. bangun pagi je nak makan french fries. aku rasa french fries adalah makanan paling sedap dalam dunia.

- cakap pasal french fries, amcorp mall punya mcd punya french fries tak sebest french fries mcd pj old town. zzz.

- cakap pasal amcorp mall, sejak aku cuti haritu setiap hari aku bertandang kat sana. entah apa yang best pun aku taktau. sorang sorang pun aku boleh jalan kat sana macam orang bodoh.

- anhap ♥


- aku rasa kehilangan dengan ketiadaan personal assistant aku, raji. entah mana dia hilang since cuti takde dengar khabar berita. woi makan gaji buta ke? meeting aku semua macam mana? hihi kidding :)

- cakap pasal raji, selepas solat zohor karang aku raji dan lulu ingin pulang ke tanah tumpah nya peluh ku, lendu. duduk rumah pun bukan buat apa. baik lepak ngan dorang daripada aku duduk rumah besarkan badan.

- dalam otak masih fikir bila nak balik pj semula. mungkin 13, mungkin 14. tengok la.

- aku pelik kenapa ayah aku sekarang beriye suruh aku makan. dulu kalau muka aku bukak fridge mesti dia perli cakap aku tak kenyang kenyang. sekarang kalau boleh dengan periuk nasi tu dia nak suruh aku makan. wahh ayah mau anak dia tough macam dia kott :)

- harini mak dan ayah tanya soalan cepumas di mana aku taktau nak jawab macam mana. dorang macam dah syak je, haihh bad impression lagi la aku lepasni :(

- changing my phone number.

- anhap ♥

- looking forward to spend my last 19 years of age with my loved ones! :D would be even better if he's there celebrating with me. guess not :(

- more than anything in this world, aku naaaaaaaaakkkkkkk sangat dia wish birthday aku. even though aku tau dia tak kan. tapi aku harap dia still ingat walaupun tak wish ♥

- anhap ♥

- aku paling paling segala paling yang ada dalam dunia ni, rindu minah ni! ARNIESHA AZUREEN, i need to see you! >:(

- anhap ♥

- *kruuk kruukkkk* sound like cengkerik.

- okayy i got nothing else to say. my mind blank oredi. toodles!

p/s : too much anhap perhaps? hee :D

1 comment:

Marya Hana . said...

ok! nampak frice teros menempek sini! heee. sedapppnya ! yum.